world of mysteries
all the fears, they are back, aren't they? 
log in
don't hide yourself
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
i'll whisper a secret
who's here?
i wanna see your face
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Kedd Szept. 24, 2013 12:06 am-kor volt itt.

new posts
read them every day
Játszótárs kereső
írta: Zhydrun Malgoth
Szomb. Feb. 17, 2018 8:35 pm
Shadowhunters frpg
írta: Aaron Moonroe
Pént. Feb. 16, 2018 3:25 pm
Stivali Italiani
Vendég
Kedd Nov. 07, 2017 2:12 pm
Hell or Heaven
Vendég
Pént. Márc. 10, 2017 12:14 am
Isabell R. Wallis
írta: Isabell R. Wallis
Pént. Jan. 06, 2017 1:50 pm
Cornelia Snow
írta: Cornelia Snow
Pént. Jan. 06, 2017 1:33 pm
Francia negyed
írta: Emma Miller
Hétf. Jan. 02, 2017 10:05 pm

Share| .

Zsákutca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downVendég
welcome to my world
avatar


Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Zsákutca Csüt. Márc. 12, 2015 10:18 pm


.Patricia && Ethan.
oh my fucking god
Nem tartom magam egy lusta embernek, de ma igazán nincs kedvem semmihez. Legszívesebben csak ülnék otthon, megnéznék egy filmet egyedül vagy a lakótársaimmal, ennék valami nasit és legurítanék a torkomon egy üveg jéghideg sört. De nem! Nekem itt kell robotolnom ebben a túlforgalmas (ami persze jó, de mint alkalmazott?!) helyen felszolgálni? Kész téboly az egész. A lábaim sajognak, a kezem majd leszakad és kezdem lassan elveszteni a fonalat. Ki mit kért, gyorsan odaadjam aztán a pénzt kezeljem. Édes Istenem, add, hogy valami csoda folytán a főnök megkönyörüljön rajtam és hazaküldjön.
Nem mondom, hogy csettintésre megvalósult a mai "álmom", de körülbelül két óra múlva bejelenti, hogy mára végeztem. Szemeim felcsillannak, minden nyűgöm, bajom egy pillantás alatt elszáll. Felkapom a táskám, a kalapom, oh és még a kabátomért visszaszaladok, és már itt sem vagyok. Ez az! Imáim elértek a nagyfőnökhöz odafent, vagy csak a lenti főnök észrevette, hogy minden bajom van és sipákolok hátul a csajoknak. Mindegy, hogy mi okból, de a lényeg, hogy pár órával előbb végeztem és most ez úgy kellett nekem mint saharában a víz a túlélőknek. Költői túlzás talán, de esküszöm úgy éreztem mintha testem sorvadni kezdene és a lelkem kiakar szakadni vékonyka testemből. Ez a folyamat azonban még ép időben lett meggátolva.
Kiérve a parkolóba elszörnyülködve veszem tudomásul, hogy gyalogolnom kell. Sajnos még munka közben lehúztam egy felest amire nem vagyok büszke, és tudom sutyiba nem szabad inni, pláne nem munkaidőben, de valahogy enyhítenem kellett a belső feszültségen mely tényleg...szóval TÉNYLEG nagyon feszített. Azonban így nem kockáztatom meg, hogy vezessek. Ezen a környéken gyakran igazoltatnak a rendőrök, nekem pedig nem hiányzik, hogy kapjak egy jó nagy adag bírságot amit fizethetnék a félre tett pénzemből és így egy lépéssel távolabb kerülnék álmaim megvalósításában, azaz egy galéria nyitásában. Szóval a kocsival való hazajutás több ponton is necces, így hát maradnak a jó öreg barátaim... a lábaim (csak ne sajognának ennyire!)
Megpróbálok a lehető leggyorsabban menni, bár így egyre málhásabbnak érzem lépteim és egy idő után egyre lassabban totyogok előre. A tempót nem tudom diktálni, így csak azzal könnyíthetek magamon, ha a legrövidebb utat próbálom megtalálni.
Még nem lakok itt olyan régóta így az utcák csínját bínját még nem nagyon ismerem, de ha jól emlékszem ennél a kis szűk utcánál lefordulva hamarabb kijutok a főútra, ahonnan már csak egy köpésre található az én takaros kis házikóm.  Magabiztos, ám halk léptekkel haladok előre mivel valami furcsa amorf hangra leszek figyelmes. Nem tagadom mindig is kíváncsi teremtés voltam így pórbálom kiérteni a furcsa hangból az értelmet. Villódzó lámpa fénye alatt torpanok meg mikor rájövök egy gyilkosság szemfülese vagyok. Hatalmasat nyelek, s a helyett hogy megfordulva elrohannék egy kuka mögül kinézve próbálom felmérni a terepet. Mivel sötét van nem nagyon látom mi zajlik, de az biztos, hogy egy élet kihunyt, hisz már nem hallom a szenvedő nő oltalomért kiáltó hangját. Lélegzetem az izgalmak közepette egyre szaporább, úgy érzem lassan kiugrik helyéről a gépezet. Nem tudom mi tévő legyek. Elmenjek? Hívjam a rendőrséget? Oda biztos nem kellene somfordálnom, még a végén én is a túlvilágon végezném.
Várjunk csak...még a végén? Azt hiszem biztosra tudom mondani ez a sors vár rám, hisz a sötétség leplébe burkolózó alak felém tart.
words: 524 ~ clothes: this  
notes: bocsánat a késésért!
Vissza az elejére Go downwelcome to my world
avatar

► Residence :
☭ richmond
► Age :
25
► Total posts :
9

HUMAN BLOODBAG ☮


TémanyitásTárgy: Re: Zsákutca Szomb. Feb. 28, 2015 5:38 pm

Patricia & Ethan

You cannot be wise until you can tell how long you were silly

Egy egyszerű, laza és cseppet sem gyengéd mozdulattal fogom a csajnak azt a karját, amelyben a fegyver van, majd egy hirtelen mozdulattal csavarok rajta egyet, egészen addig, míg meg nem hallom a csont törését. Igazán jellegzetes hangja van... A nőnek már kevésbé. Néhány perccel ezelőttig még nagyon Janinak érezte magát, itt pöntyögött nekem, hogy milyen módszerekkel fog megkínozni, aztán pedig megölni. Igazi kis vadócka. Talán még értékelhetném is a nagy akaraterejét, de nagyon úgy tűnik, hogy agya már nincs neki. Hamarosan élete sem lesz, de először azt hiszem bemutatót tartok neki arról a bizonyos kínzós dologról. Legközelebb elgondolkozik kicsit, hogy megfenyeget-e egy közel ötszáz éves vámpírt, vagy inkább visszabújik az anyja szoknyája alá. Sikoltásától csak még inkább megvadulok... Annyira szívesen harapnám át a torkát, de inkább nem kockáztatok, hiszen valószínűleg a vére tömve van verbénával. Bár ezt könnyen kideríthetem.
- Akkor most fogd szépen a fegyvered, és lyukaszd át a lábad. - Természetesen ezt nem csak mondom neki, hanem megigézem. Nem mozdul. A fenébe! Úgy tűnik éhesen kell végigcsinálnom a kis bemutatót. Na sebaj, legalább jobb íze lesz a vacsorának - Ha nem hát nem... Mindenesetre most megtanulod egy életre, hogy nem illik vámpírokkal szórakozni. Pontosabban reménykedj benne, hogy következő életedben emlékezz erre, és ne kövesd el ugyanezt a hibát, hiszen nem valószínű, hogy megéled a holnapot. - Mondom egy ártatlan féloldalas mosollyal arcomon, ami csak egyre szélesedik a lány rémült arca láttán. Nagyon friss vadászka lehetett a csaj, hiszen buta mint a fene. Valószínűleg senki sem fogja hiányolni. Elengedem a karját, de ügyelek arra, hogy a fegyver biztosan kipottyanjon a kezéből. Nem hiányzik egy golyó. Végigsimítok a mellesleg nem olyan csúnya arcán, aztán egy hirtelen mozdulattal, igen nagy erővel belevágom azt a falba. Szerencsére nem ájult el, viszont az tuti, hogy fájt neki, ezt már csak a könyörgő hangja is elárulja. Nekem pedig komoly erőfeszítésembe kerül, hogy ne kóstoljam meg az arcát beborító vérét. Nagyokat nyelek, és egyre jobban szorítom a vadász hullámos hajzuhatagát, amit már szintén vér borít. Lassan teljesen elveszítem a fejem. Érzem ahogy arcom megváltozik és előbukkannak a szemfogak is. Viszont mielőtt még nem tudnám megállni a kóstolót, megkönyörülök rajta és egy gyors rántással kitöröm a nyakát, aztán fogom és néhány méterrel odébb dobom a testét.
Csak ekkor jövök rá, hogy bizony még mindig nem vagyok egyedül. A lágy szellő hangja mellé egy idegen szívdobogás hangja csatlakozik. Vajon közben megérkezett a vacsora is? Vagy egy újabb önfeláldozó vadászka? Esetleg egy ártatlan szemtanú, aki mindjárt sikoltozva elkezd futni, és végül mégis a vacsim lesz? No melyik? Felpillantok a halott áldozatomról, egyenesen a hangok irányába.

✖ picit fog fájni ✖ sok zene ✖ számolgass

✖ K.P ✖
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésewelcome to my world
avatar

► Residence :
ԅ new orleans
► Age :
28
► Total posts :
431

DAMNED WEREWOLF ◯


TémanyitásTárgy: Zsákutca Pént. Feb. 06, 2015 9:13 pm

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseAjánlott tartalom
welcome to my world
TémanyitásTárgy: Re: Zsákutca

Vissza az elejére Go down

Zsákutca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
world of mysteries :: Színház az egész világ :: Richmond és környéke :: Richmond városa-