world of mysteries
all the fears, they are back, aren't they? 
log in
don't hide yourself
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
i'll whisper a secret
who's here?
i wanna see your face
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Kedd Szept. 24, 2013 12:06 am-kor volt itt.

new posts
read them every day
Játszótárs kereső
írta: Zhydrun Malgoth
Szomb. Feb. 17, 2018 8:35 pm
Shadowhunters frpg
írta: Aaron Moonroe
Pént. Feb. 16, 2018 3:25 pm
Stivali Italiani
Vendég
Kedd Nov. 07, 2017 2:12 pm
Hell or Heaven
Vendég
Pént. Márc. 10, 2017 12:14 am
Isabell R. Wallis
írta: Isabell R. Wallis
Pént. Jan. 06, 2017 1:50 pm
Cornelia Snow
írta: Cornelia Snow
Pént. Jan. 06, 2017 1:33 pm
Francia negyed
írta: Emma Miller
Hétf. Jan. 02, 2017 10:05 pm

Share| .

Cornelia Snow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downwelcome to my world
avatar

► Age :
26
► Total posts :
1

PRETTY USER ♦


TémanyitásTárgy: Cornelia Snow Pént. Jan. 06, 2017 1:33 pm
Cornelia Snow
BECENEVEK
Lia
KOR
huszonnégy
SZÜLETÉSI DÁTUM
1992. június 25.
SZÜLETÉSI HELY
Boston, USA
FOGLALKOZÁS
hát valami munka nem ártana
CSALÁDI ÁLLAPOT
egy kissé zavaros
FAJ
vérfarkas
PLAY BY
Shay Mitchell

Sokszor művel balgaságot az ész,
Ha külsőből belsőt ítélni kész.

Mindig is szépnek tartottak. Dicsérték a testalkatomat, a dús hajamat, a szikrázó mosolyomat és a szimmetrikus arcomat. Anyát megannyiszor rá akarták beszélni, hogy vigyen el valami gyermek szépségversenyre, de hajthatatlan volt. Szerencsére.
A testi adottságaimtól függetlenül sohasem akartam csak azokra hagyatkozva érvényesülni. Az emberek előítéletesek voltak velem szemben, a külsőm alapján ismerni vélték a belsőmet is. Pedig én sose voltam egy elkényeztetett plázacica, aki órákon keresztül csak a tükör előtt ácsorog és magát csodálja benne. Egy időben még kifejezetten az is zavart, ha mások megnéztek az utcán, hiszen nem akartam úgy érezni magam, mint egy kirakatbábu. Nőiesebben is csak azután kezdtem el öltözködni, hogy rájöttem, az emberek előítélete ellen semmit sem tudok tenni. Idővel - nehezen ugyan, de - sikerült megszoknom a kíváncsi tekinteteket és figyelmen kívül hagynom azokat. Nem az emberek miatt hordtam azokat a ruhákat, amiket, hanem magam miatt. És ez volt a legfontosabb.
Kicsiny családunkban majdnem én vagyok a legmagasabb, hisz apa is csak egy-két centivel magasodik fölém, anyu meg... hát, ő le van maradva úgy tíz-tizenöt centiméterrel. Fekete hajkoronám ékességnek számít nálunk, ahogy a mandulavágású szemeim is, amilyenek csak a dédnagymamámnak voltak, de hogy ez miként alakult így, ne kérdezzétek, nincsenek rá magyarázatok. Vagyis egészen addig nem voltak, míg meg nem tudtam, hogy örökbe fogadtak. Ám ez most nem ide tartozik.
A külsőségekről meg legyen elég ennyi. A lényeget úgyis látod, ha rám nézel, ha meg valami érdekel, kérdezz.

És akkor áttérhetünk egy merőben nehezebb témára.
Sose elemeztem még ki magam, úgyhogy lehet, kissé összetettebb képet fogsz rólam kapni, mint azt vártad volna.
Nem tartom magam túlságosan különlegesnek. Egyszerű lányként neveltek, nincsenek nagyra törő álmaim, két lábbal állok a földön. Kedves vagyok, segítőkész és a családomért bármit megtennék. Miután megtudtam, hogy örökbe fogadtak, egyaránt éreztem dühöt és kíváncsiságot. Dühös voltam, amiért annyi éven keresztül egyszer sem mondták el nekem az igazat. Talán attól féltek, hogy másként fogunk azután rájuk nézni, de ez baromság. Hiszen mégis ők neveltek fel engem, őket tartom a szüleimnek és ezt az érzést még a genetika sem tudja felülírni. Ugyanakkor nem tagadhatom, hogy furdalja az oldalamat a kíváncsiság, ami a vér szerinti szüleim kilétét illeti. Pláne azután, hogy egy rosszul elsült önvédelem után kioltottam egy rabló életét és ezzel egyidejűleg kiváltottam a farkas átkomat. Azóta minden telihold alkalmával átváltozom, s valójában emiatt van szükségem arra, hogy megtudjam kik is az igazi szüleim. Nem akarok kapcsolatot velük, nem akarom újraegyesíteni a "családunkat" és velük sem akarok élni. Csak a segítségük kell... ismernem kell az örökségemet, meg kell tudnom, mi ez a rémálom, mert nem tudom, hogy ezek nélkül, miként leszek képes túlélni még egy átváltozást.
Mióta farkas is vagyok, azóta többet titkolózom, bár ez érthető. Némiképp feszültebb, ingerültebb vagyok, de az optimizmusságomból szerencsére nem veszítettem. Viszont kitartóbb is lettem és talán jobban viselem a fájdalmat is. Ám ezen pár jó irányba tett változásom ellenére is, ha lehetne lemondanék erről az egészről. Másra sem vágyom, csak arra hogy újra az a régi, bohókás, vicces, normális lány legyek. A lány a szomszédból, akinek mindenkihez van egy kedves szava, s annyi problémája van csupán, hogy elrontotta a süteményt, amit éppen készített vagy az, hogy ki felé húz a szíve. Merthogy utóbbi eléggé nagy problémaforrás lett az elmúlt időszakban, de ez már megint más lapra tartozik.
Talán mindez túl nagy kérés, s talán lehetetlen is. De én csak egy normális életet szeretnék. Szeretnék egy jó állást, világot szeretnék látni, főzni, hegyet mászni, úszni a tengerben, táncolni éjszakába nyúlóan és szeretni. Ennyi és nem több lenne a kívánságom. De félek, hogy a farkaslét mellett minderre már nem futja. Akkor pedig lehetek még valaha boldog? 
lili
21
nincs
Az előtörténet helye. Minimum 400 szóban írd le, mi történt a karaktereddel eddigi élete során. Lehet szerepjátékpélda is, de csak az adott karakterrel. Az előtörténet helye. Minimum 400 szóban írd le, mi történt a karaktereddel eddigi élete során. Lehet szerepjátékpélda is, de csak az adott karakterrel. Az előtörténet helye. Minimum 400 szóban írd le, mi történt a karaktereddel eddigi élete során. Lehet szerepjátékpélda is, de csak az adott karakterrel. Az előtörténet helye. Minimum 400 szóban írd le, mi történt a karaktereddel eddigi élete során. Lehet szerepjátékpélda is, de csak az adott karakterrel.   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Cornelia Snow

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
world of mysteries :: Karakteralkotás :: Elfogadásra váró karakterlapok-