world of mysteries
all the fears, they are back, aren't they? 
log in
don't hide yourself
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
i'll whisper a secret
who's here?
i wanna see your face
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Kedd Szept. 24, 2013 12:06 am-kor volt itt.

new posts
read them every day
Játszótárs kereső
írta: Zhydrun Malgoth
Szomb. Feb. 17, 2018 8:35 pm
Shadowhunters frpg
írta: Aaron Moonroe
Pént. Feb. 16, 2018 3:25 pm
Stivali Italiani
Vendég
Kedd Nov. 07, 2017 2:12 pm
Hell or Heaven
Vendég
Pént. Márc. 10, 2017 12:14 am
Isabell R. Wallis
írta: Isabell R. Wallis
Pént. Jan. 06, 2017 1:50 pm
Cornelia Snow
írta: Cornelia Snow
Pént. Jan. 06, 2017 1:33 pm
Francia negyed
írta: Emma Miller
Hétf. Jan. 02, 2017 10:05 pm

Share| .

Isabell R. Wallis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downwelcome to my world
avatar

► Age :
24
► Total posts :
1

PRETTY USER ♦


TémanyitásTárgy: Isabell R. Wallis Pént. Jan. 06, 2017 1:50 pm
Isabell Raina Wallis
Becenevek
Isa, Belle,
kor
huszonkettő
SZÜLETÉSI DÁTUM
1994 07 21
SZÜLETÉSI HELY
New York
FOGLALKOZÁS
vadász
CSALÁDI ÁLLAPOT
zavaros
FAJ
ember / vadász
PLAY BY
Gigi Hadid
A nevem Isabell Raina Waillis, legalábbis a legtöbb papíromon ez áll, de van olyan is amin Jane Hoffmann vagy éppen Clara Eddison van, de ha szeretnél szólíthatsz Halálnak is, mert egyesek csak így emlegetnek. Azt hiszed, hogy hazudok vagy túlzok, de nem, sokkal több álnevem van, egy olyannak, mint én kell is. Az FBI megbízásából vadászként dolgozom, de ez nem elégít ki teljesen, szükségem van a kihívásra, amit az egyéni vadászatok jelentenek, persze busás fejpénz ellenében. Egy bizonyos összeg alatt nem is tárgyalok. Régebben emberekkel foglalkoztam, de rájöttem, hogy a szörnyek sokkal izgalmasabbá teszik a munkát.
Soha nem hagyom el a lakásomat a kedvenc fegyvereim nélkül, egy pisztoly, a késeim és a fojtó zsinór nélkül. Sohasem lehet tudni, hogy ki les ránk a sötétben, pedig én már nagyon sok mindent megtapasztaltam.
Azt hiheted, hogy egy torzszülött vagyok, és ez lehet, hogy így is van, de hidd el, megvan rá az okom, nem vagyok teljesen pszichopata, csak részben, de ezzel még együtt tudok élni. Képes vagyok a szeretetre is, de nem osztogatom olyan nagylelkűen a lelkem darabjait senkinek sem, mint a golyókat, hiszen egész kiskoromban meg kellett már tanulnom, hogy az emberek csalódást okoznak, képesek a legváratlanabb pillanatban elhagyni vagy eltaszítani maguktól. Nem illettem a családomba, mindenki fekete hajú, barna szemű erre jöttem én a szőke kékszemű. Apám azt hitte, hogy a postás hozott össze engem, pedig ez nem igaz, és ezt a DNS teszt is igazolta, de nem hitt neki, pedig most már papírom is van róla, hogy tőle vagyok. Bárcsak kitörölhetném az emlékezetemből, de nem megy, egyelőre, pedig már jó pár éve nem láttam senkit sem a hozzám tartozók közül.
Van néhány barátom, akikkel együtt dolgozom néha, vagy olyan akivel csak beülök valahova egy kávéra. Rájuk nagyon vigyázok, hisz ha elveszteném őket kereshetnék a helyükre másokat, arra pedig nincsen valami sok időm.
Megismertél már valamennyire? Nem? Sajnálom, csak ennyit adhatok magamról, legalábbis ami a belső tulajdonságaimat illeti, a külső… pedig nézz rám. Magas vagyok, alakom vékony és izmos, a rengeteg mozgásnak köszönhetően. Nem vagyok szuper erővel megáldva mint az ellenfeleim általában éppen ezért minden nap edzek, ami futást, súly emelést  jelent, hetente többször járok dzsúdó edzésre, ami megnöveli az életben maradási esélyeimet. Azt mondják, hogy szép vagyok, de csak addig amíg nem látták meg, hogy mi van a ruháim alatt. Számos heg büszke tulajdonosa vagyok, igen, jól olvastad büszke, mert minden egyes nyom arról árulkodik, hogy én túléltem, valaki pedig nem. Karmolások, vágások, és égésekből származó nyomok borítják a karjaimat, és néhol a felsőtestemet is. Eleinte zavart, ha megbámultak miattuk az emberek, ma már nem izgat, tudom, hogy ez automatikus reflex, mint amikor lassítanak egy baleset helyszínénél és megnézik, hogy mi is történt.
 
R
18+
-
Az előtörténet helye. Minimum 400 szóban írd le, mi történt a karaktereddel eddigi élete során. Lehet szerepjátékpélda is, de csak az adott karakterrel. Az előtörténet helye. Minimum 400 szóban írd le, mi történt a karaktereddel eddigi élete során. Lehet szerepjátékpélda is, de csak az adott karakterrel. Az előtörténet helye. Minimum 400 szóban írd le, mi történt a karaktereddel eddigi élete során. Lehet szerepjátékpélda is, de csak az adott karakterrel. Az előtörténet helye. Minimum 400 szóban írd le, mi történt a karaktereddel eddigi élete során. Lehet szerepjátékpélda is, de csak az adott karakterrel. Az előtörténet helye. Minimum 400 szóban írd le, mi történt a karaktereddel eddigi élete során. Lehet szerepjátékpélda is, de csak az adott karakterrel. Az előtörténet helye. Minimum 400 szóban írd le, mi történt a karaktereddel eddigi élete során. Lehet szerepjátékpélda is, de csak az adott karakterrel. Az előtörténet helye. Minimum 400 szóban írd le, mi történt a karaktereddel eddigi élete során. Lehet szerepjátékpélda is, de csak az adott karakterrel. Az előtörténet helye. Minimum 400 szóban írd le, mi történt a karaktereddel eddigi élete során. Lehet szerepjátékpélda is, de csak az adott karakterrel.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Isabell R. Wallis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
world of mysteries :: Karakteralkotás :: Elfogadásra váró karakterlapok-