world of mysteries
all the fears, they are back, aren't they? 
log in
don't hide yourself
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
i'll whisper a secret
who's here?
i wanna see your face
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Kedd Szept. 24, 2013 12:06 am-kor volt itt.

new posts
read them every day
Játszótárs kereső
írta: Zhydrun Malgoth
Szomb. Feb. 17, 2018 8:35 pm
Shadowhunters frpg
írta: Aaron Moonroe
Pént. Feb. 16, 2018 3:25 pm
Stivali Italiani
Vendég
Kedd Nov. 07, 2017 2:12 pm
Hell or Heaven
Vendég
Pént. Márc. 10, 2017 12:14 am
Isabell R. Wallis
írta: Isabell R. Wallis
Pént. Jan. 06, 2017 1:50 pm
Cornelia Snow
írta: Cornelia Snow
Pént. Jan. 06, 2017 1:33 pm
Francia negyed
írta: Emma Miller
Hétf. Jan. 02, 2017 10:05 pm

Share| .

Városi park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downVendég
welcome to my world
avatar


Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városi park Kedd Feb. 17, 2015 9:19 am

Hamar Rebekahra és arra a különös dologra téved a szemem, amit magával cipel. Vagyis tol. Gyanakvás fut át az arcomon, érezni a levegőben, hogy le fog esni mi is történik valójában és hamarosan talán összeáll a kép, de egyelőre nem teszem szóvá, csak felállok, amikor elér hozzám a szőkeség és egy szolid, álszent mosollyal nézek a szemeibe.
- A tartozás talán erős. – Mondom udvariaskodó hangnemben, de talán mindketten csak szerepet játszunk. Lassú léptekkel megkerülöm a babakocsit, közben jól végig mérve a benne nézelődő csöppséget, s a másik oldalán, a paddal szemben állok meg, amin az imént ücsörögtem. – Mondjuk viszonzott szívességnek.
Richmond, mint kis város. Meglehet. De ugyanakkor egészen kellemes, ahogy hallottam. Így mindjárt nem csodálom, hogy itt rejtegeti ezt a gyermeket. Mert hogy rejtegeti, nem? Igaz, én az események után érkeztem New Orleans városába, de mint mindenki, én is hallottam, hogy mi történt aznap este és hogy Hope Mikaelson életét vesztette. Nos, annyira talán mégsem vesztette, tekintve, hogy a szőkeség babakocsit tologat, majd’ ezer mérföldre a viperafészektől. Feltételezem Rebekahban nem az anyai ösztön támadt fel a haláleset miatt és itt jött ki a depressziója, hogy szerzett magának egy bébit.
- Hogy én mit keresek itt? – Ennél a pontnál átfut az arcomon egy cinikusan meglepett mosoly, afféle „pff, mi?”. Persze hamar eltüntetem és a tőlem megszokott karakán kifejezéssel nézek fel most már a babáról, a nagynénire. – Nem tudom mi a gyanúsabb, ha egy vadász nyakat tör az éjszakában, vagy ha egy ősi vámpír babakocsit tologat a kertvárosban. – Hallani a hangomon az iróniát. Jó, nem mintha nem lenne kérdőre vonható, amit én tettem, de maradjunk a sablonoknál.
- De mondd csak, ennyire naiv lennél, hogy idehoztad elém ezt a gyereket? – Természetesen teljesen úgy teszek az első pillanattól, mintha tök hidegen hagyna az egész. Kisbaba, és? Nagy ügy. Szinte rá sem nézek, nehogy a végén még rám nevessen, mert attól végképp padlót fognék. Másrészt, nem mintha olyan sok értelme lenne a kérdésemnek így belegondolva. Elvégre minek rejtegesse, tegnap este már láthattam, hogy van nála egy gyerek, Bekah csak megspórolt nekünk néhány felesleges kört.
- Hope, igaz? – Kérdezem immár némi empátiával a hangomban, ahogy lenézek a kis csöppségre. Kár kerülgetni a forró kását, persze, hogy ő az.
Vissza az elejére Go downVendég
welcome to my world
avatar


Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városi park Szer. Feb. 04, 2015 10:35 pmDaud & Rebekah
Hey, Again
A sötét éjszakában is tisztán látom e picinyke tündér arcát, s azt is látom, hogy egyre hosszabbakat pislog, lassacskán álomba szenderedik itt a baba kocsijában. Neki nem kell törődnie, hogy éppen az úttesten haladunk át vagy, hogy már régen otthon kellene lennünk. Persze, annak a drága bolti eladónak éppen most kellett hosszú beszélgetést váltania egy régi osztálytársnőjével. Ilyenkor áldom az eget, hogy vámpír vagyok és kerek tizenöt perc várakozás után egy rövid, de mély szemkontaktussal és némi rábeszéléssel le tudtam tetetni a kezéből azt a fránya mobil telefont és hajlandó volt kezelni a pénztárt. Ez persze mit sem változtatott azon, hogy milyen hamar besötétedett. Azonban vámpírság ide, vagy oda, utálok a kicsivel éjszaka mászkálni az utcán. Nincs nálam erősebb lény a földön, mégis szeretném minél jobban megóvni őt, s ha ehhez az kell, hogy most igyekezzek haza, akkor ezt teszem. Sosem bocsájtanám meg magamnak, ha történne vele valami.  Annyira, apró, annyira gyenge és olyan védtelen. És én annyira szeretem… Ő a boldogság az életemben, a szemem fénye, ő az, akire egész életemben vágytam. Előre félek attól a naptól, mikor vissza kell őt adnom Niknek. Persze, emellett alig várom, hogy lássam őt a lányával, annyira kíváncsi vagyok  arra, hogyan kezeli az apaságot majd.
Nem kell sok idő, hogy észrevegyem, valami nincs rendben a hátam mögött. Egy ideje követ valaki, pontosan oda lép, ahová én és egyre közelebb ér hozzám. Legjobb lesz, ha mihamarabb hazaviszem a kicsit, mert nem tudom, mi lesz ebből. Gyorsítok a tempón, azonban éles hallásommal valami különös hangra figyelek fel és óvatosan hátra pillantok a vállam felett. Az, aki követett, immáron nem fog többé, ez kétségtelen. Ha valakinek eltörik a nyakát, azt nem éli túl.
Egyetlen kérdés kavarog csak a fejemben; Ki tette ezt? Mikor távolabbra érik, újra hátra fordulok, s valami ismerősre pillantok. Ez elképesztő!
Másnap előre tudtam, hogy ugyan azon az útvonalon kell jönnöm, amerre tegnap este haza mentem. Örülnék neki, ha találkoznék a tegnap esti jótevőmmel. Küldök egy puszit a babakocsiban fekvő kis hölgynek és megígérem neki, hogy nemsokára a játszótérre érünk. Csak meg kell állnunk valahol.
Átsétálok a parkon, végig tolom a kocsit a kövezett úton, majd megállok egy pad mellett. Kezemet leveszem a kocsiról és a padon ülő férfi felé fordulok.
- Daud Rhodes. Megleptél az este. Már azt hittem el is felejtetted a tartozásod. – mosolyodom felé.
Bizony Daudnak és nekem van egy ügyünk a múltban. Segítettem neki valamiben, amiben igazából nekem semmi hasznom sem volt, de már a hírnevét tekintve és, hogy tudom mikre képes, sejtettem, hogy hasznos, ha tartozik nekem egy szívességgel.
- De mit keresel pont itt? Ez egy kis város, nem sok rossz dolog történik itt… a tegnap estit leszámítva.- biccentek. Az igazat megvallva kíváncsi lennék, hogyan termett hirtelen itt a segítségemre. Érdekes, hogy pont jókor volt itt és tudta mit kell tennie.words: secret | note: To Daud <3 |

Vissza az elejére Go downVendég
welcome to my world
avatar


Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Városi park Kedd Feb. 03, 2015 3:44 pm

Rebekah és Daud
Több, mint kilencven évvel ezelőtt szükségem volt egy Mikaelson segítségére. Most pedig eljött az ideje, hogy viszonozzam a szívességet.
Ha kétszáz éve egyedül dolgoznék, csurranó cseppenő hátszél nélkül, nem biztos, hogy minden kígyófészekből kimásztam volna, amibe eddig keveredtem. Mindig jól jön, ha van ki a segítségedre siessen. A nagyhatalmú boszorkányok és ravasz vérfarkasok közé pedig Rebekah Mikaelson nevét is felvéshettem. Igaz, ő nem tartozott nekem semmivel és különösebb érdek sem fűzte az ügyemhez, de csinos arc ide, vagy oda, okos lány volt ő, sejthette, hogy mindenképp előny, ha egy olyan férfi lesz az adósa, mint én. Így hát megigézett nekem néhány személyt, akiket értelemszerűen csak egy eredeti volt képes. Röviden ennyi a közös pályafutásunk, üzlet. Nem álltunk le barátkozni és apró szikra ide, vagy oda, hemperegni sem.
Ám a sors fintora, hogy ezt a szívességet nem az ő akarata szerint fogom visszafizetni, helyette az árnyékból egyenlítem ki a számlát. Hogy miről is beszélek? Mostanság New Orleansban és környékén mozgom, a nagyhalakat egyelőre mellőzve, de egyébként folyamatosan vadászva, szóval nem rég egy külvárosi bárban meg kellett zabolázni néhány szervezkedő farkast. Zabolázáson pedig kivégzést értek, megvadult a társaság, nem volt más választásom. Persze nem törtem rájuk az ajtót, elég időt töltöttem megfigyeléssel, hogy tisztábban lássak, kire jelentenek veszélyt és általam kell-e pusztulniuk. A kis nyomozás alatt újra és újra ugyanaz a név jött elő. Rebekah Mikaelson. Ami persze nem lepett meg, hisz lófrál erre néhány eredeti, meg a bagázsuk, de róla valahogy máshogy beszéltek, sőt, csak egy valaki tudott mindent, a vezérük, a többi farkas csak követte, vakon, mint valami megváltót. Nos, a harc hevében ez az egyetlen férfi tűnt el. Elmenekült, a többiek meg fedezték. Én persze mihelyt kikeveredtem a helyről – csodával határos módon egy karcolás és harapás nélkül – azonnal utána.
Richmondban értem utol, és épp, hogy nem késtem el. Felfegyverkezve, eltökélten várt a szőkeségre, aki egy babakocsival sétált át a parkon. Boldognak tűnt. Bevallom, ezen a bébi dolgon elég rendesen fenn akadtam, de nem álltam le trécselni senkivel, kérdés nélkül törtem a férfi nyakát, mint egy szellem, észrevétlenül az éjszakában. Esélye sem volt, a meglepetés ereje az én oldalamon állt. És egyébként sem volt rá szükség a továbbiakban. Az ő szálai véget értek, a történet – egyelőre nem tudom hogy, de – a szőkeségnél folytatódik.
Tudom, hogy Rebekah észrevette, tudta, hogy valami történt, de a gyereket védte és eltűnt, ahelyett, hogy magánakcióba kezdett volna. Viszont azt is tudom, hogy ma délelőtt vissza fog jönni, talán még engem is láthatott a válla fölött hátrapillantva az előző éjszakán, legalábbis annyit, hogy valaki helyette cselekedett. Most pedig ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Most pedig a padon ülök és látszólag csak sütkérezek a délelőtti, erőtlen napsütésben, ahogy őt várom.
Vissza az elejére Go downwelcome to my world
avatar

► Residence :
♔ Depends...
► Age :
7
► Total posts :
182

ADMINISTRATOR ♔


TémanyitásTárgy: Városi park Pént. Dec. 12, 2014 11:13 pm

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://world-of-mysteries.hungarianforum.comAjánlott tartalom
welcome to my world
TémanyitásTárgy: Re: Városi park

Vissza az elejére Go down

Városi park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
world of mysteries :: Színház az egész világ :: Richmond és környéke :: Richmond városa-