world of mysteries
all the fears, they are back, aren't they? 
log in
don't hide yourself
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
i'll whisper a secret
who's here?
i wanna see your face
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Kedd Szept. 24, 2013 12:06 am-kor volt itt.

new posts
read them every day
Játszótárs kereső
írta: Zhydrun Malgoth
Szomb. Feb. 17, 2018 8:35 pm
Shadowhunters frpg
írta: Aaron Moonroe
Pént. Feb. 16, 2018 3:25 pm
Stivali Italiani
Vendég
Kedd Nov. 07, 2017 2:12 pm
Hell or Heaven
Vendég
Pént. Márc. 10, 2017 12:14 am
Isabell R. Wallis
írta: Isabell R. Wallis
Pént. Jan. 06, 2017 1:50 pm
Cornelia Snow
írta: Cornelia Snow
Pént. Jan. 06, 2017 1:33 pm
Francia negyed
írta: Emma Miller
Hétf. Jan. 02, 2017 10:05 pm

Share| .

There’s no time to waste. ☦

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downwelcome to my world
avatar

► Residence :
∫ New Orleans
► Total posts :
96

SOUL MANIPULATOR ☩


TémanyitásTárgy: Re: There’s no time to waste. ☦ Kedd Nov. 08, 2016 2:17 pm
me and everyone

Goodbye Kai!


Sosem voltam az a fajta nő aki mindent megtervez. Nem készülök órákig semmire, nem szövögetek terveket, inkább a véletlenre bízok mindent. Ami persze nem a legokosabb tőlem, de még élek, szóval sebaj. Na nem mintha olyan könnyen halhatnék meg, elvégre megjelöltként és egyben a szellem "tulajdonosaként" megadatik az, hogy több száz évig is élhessek, na meg hogy gyorsabban gyógyuljak, mint bárki más ezen a földön. Talán éppen ezért is döntöttem úgy, hogy részt veszek a hirhedt Kai Parker leszámolásában, elvégre ő túl sok bonyodalmat okoz az emberiségnek, meg persze túl sok hullát is hagy maga mögött. Nem titok, hogy nem vagyok odáig a vámpírokért, sajnos elég sok munkát hagynak hátra a számomra. Tisztelet a kivételnek. Mindenesetre jól tudom, hogy ha valakire szükség lesz azon a bulin, akkor az én leszek. Hiszen Kai-t ismerve ő pontosan az a személy, aki az első adandó pillanatban megpróbál megölni valakit, lecsapolni a vérét. Na nem mintha annyira nagyon ismerném, de azért hallottam már róla éppen eleget ahhoz, hogy tudjam, ő nem a kedves vámpírok csoportjába sorolható. Természetesen ekkor még nem sejtettem, hogy én leszek az a bizonyos első személy. Nem kis meglepetésként ér, mikor alighogy megérkezem a helyszínre, máris kezdődik a "party". Talán öt perce sétálgathatok a helyszínen, amikoris az alig néhány méterrel mellettem lévő férfi köhögni kezd, akárcsak egy halálos beteg. Kissé meglep a jelenet, először közelebb is lépek hozzá, hogy majd segítsek rajta, de aztán megtorpanok, mikor rájövök, hogy kivel is állok szemben. Persze ekkor már későnek bizonyul, mivel ő megragadja a karom, magához ránt aztán jönnek a csúnya fogai is. Nem igazán töröm magam azon, hogy kiszabaduljak, legfőképp azért mert tudom, hogy esélyem sem lenne, na meg mert azt is tudom, hogy hamar el is fog engedni. A megjelöltek vére egészen más hatással van rá, mint az embereké, ugyanis a miénktől olyanná válik akárcsak egy drogos. Mindenesetre azt azért nem mondanám, hogy nem fáj az amit művel velem, ennek hangot is adok, bár azért nem féktelen sikoltozással.
Ahogy sejtettem is, hamar elenged, én pedig a földön kötök ki, akárcsak egy rongybaba. Valószínűleg meglepi, hogy nem a megszokott vért itta, de ez már nem az én bajom, sokkal inkább az övé. Ugyan csak néhány percig tart a hatása, de ez idő alatt sebezhető. - Igen, jól vagyok. Vagyis jól leszek... - Mondom kissé célozgatva azzal, hogy nincs szükség semmiféle orvorsa, hiszen a magam orvosa vagyok. - Esetleg felsegítenél? - Kérdezem végül egy hülye kis mosoly társaságában, miközben az ismerős nő felé nyújtom a kezem.414 szó || NINCS ZENE ||  I\'m dead.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésewelcome to my world
avatar

► Residence :
•• new orleans
► Age :
29
► Total posts :
313

FIRE MANIPULATOR ♆


TémanyitásTárgy: Re: There’s no time to waste. ☦ Hétf. Nov. 07, 2016 11:48 am


the team & Riley
LET'S GET HIM

Hónapok óta brutális gyilkosságok tartják rettegésben a déli és keleti partvidék kisebb-nagyobb városait, és bár messzebbről a hírek még nem jutottak el idáig, de mostanra meggyőződésem, hogy az ország egyéb pontjai sincsenek biztonságban a hírhedté, sőt, rettegetté vált eretnektől. A kapitányságon a kollégáimnak persze fogalmuk sincs, ki is az a veszélyes sorozatgyilkos, akit keresnek, és nyomozóként sajnos eddig én sem tehettem többet, mint tehetetlenül figyeltem a ténykedését, fogadtam a rémhíreket, és közöltem az áldozatok szeretteivel a szomorú tényeket. Mindeközben azonban megjelöltként, a hivatalos nyomozáson kívül, lassan de biztosan sikerült kiderítenem, hogy kivel és pontosan mivel is állunk szemben. A természetfeletti létezéséről természetesen, a származásomnál fogva, már régóta tudomásom van, az azonban még számomra is sokkoló volt, hogy léteznek olyan lények is, amelyek egyszerre vámpírok és boszorkányok is. Mintha az egyik magában nem lenne elég. És ezek a teremtmények szinte már-már elpusztíthatatlanok, hisz az erejüknél fogva nehéz a közelükbe kerülni, és levadászni őket. Főleg ha olyan őrültek, mint Kai Parker, aki az információim szerint már halandóként sem volt teljesen beszámítható. Erről árulkodnak azok a régi akták is, melyek szerint 1994-ben lemészárolta a fél családját. A kovenjének azonban végül sikerült őt csapdába ejtenie, majdnem egész két évtizedre, egy valamiféle mesterséges univerzumban. Ezek a részletek számomra már kevésbé világosak, azt viszont tudom, hogy egyesek szerint ugyanezzel a módszerrel ismét elkaphatnánk azt az elvetemültet, ám ehhez több emberre – vagy nem emberre? - több segítségre lesz szüksége a szervezőknek. Hogy kik az illetők, valójában azt sem tudom, de remélhetőleg van közöttük boszorkány is, mert anélkül nehéz lenne végbe vinni a tervet. A homályos híresztelések ellenére én mégis útra kelek, és meg sem állok Mystic Falls-ig, ahol a nagy akciót tervezik. Ha rendőrként, hivatalos úton nem is sikerült, de tűzmanipulátorként, a többi egybegyűlttel összefogva készen állok, hogy kivonjuk a srácot a forgalomból, mert egyszerűen kötelességemnek érzem, hogy tegyek valamit.
Megérkezve a kijelölt helyszínre, elsőre kicsit meglep, hogy éppen egy buli kellős közepébe érkezem, de hamar megértem, hogy az összejövetel lényege ide vonzani, és kelepcébe csalni az eretneket, így hát egyelőre csak vegyülök, és a többiekkel együtt várom, hogy felbukkanjon. Nem is telik el sok idő, és már fel is bukkan. Tőle, úgy sejtem, nem túl szokatlan belépővel érkezik, hisz szinte első dolga megharapni az első lányt, aki a közelében van.
- Spencer? - kérdezem csak úgy magam elé kikerekedett szemekkel. Meglep, hogy ismerőst is látok, bár persze nem nevezném legjobb barátnőmnek a csajt, viszont egy suliba jártunk. Ahogy a legtöbb megjelölt. Talán egy vagy két évvel lehetett alattam. Közelebb is sietek, hogy a segítségére legyek, remélem, nem esett komolyabb bántódása. Az a harapás elég csúnyának néz ki. De van egy kis előnye is a dolognak, hisz a fajtánk vére bódítóan hat minden vérszívóra. A szánalmas vihorászás is valószínűleg emiatt tör fel az eretnekből. Vagy ő már alapból is ennyire eszelős?
- Biztosíthatlak, te korcs, ez volt az utolsó korty vér, amit valaha megkóstolhattál – lököm oda fenyegetőn a szavakat Kainak, miután ő újabb lehetséges vérbank után érdeklődik. Aztán ismét egykori iskolatársamhoz fordulok.
- Jól vagy? - kérdezek rá, és igazából nem tudom, hogy ő emlékszik-e rám, de talán most ez számít a legkevésbé.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésewelcome to my world
avatar

► Residence :
in the hell. ☦
► Age :
46
► Total posts :
99

BLOODTHIRSTY HERETIC ☄


TémanyitásTárgy: Re: There’s no time to waste. ☦ Szomb. Nov. 05, 2016 10:05 pmTo: Everyone

Azt hittem, miszerint szórakoztatóbb lesz, nos eretneknek lenni. Ehhez képest pedig hatalmasat kellett tévednem, ugyanis nem számoltam a vámpír oldal okozta kényszerrel. Nem vettem figyelembe azt, hogy vért isznak, és ez voltaképpen nem csak, hogy megbabonázza őket, de a vesztüket is idézi elő. Akárhol jártam a világban, és akárkivel is találkoztam az utam során, mintsem az áldozatom, nos halottan végezte. Kiszívott nyak, vér lepte föld, és az éhségem ezzel szemben nem csillapodott, hanem egyre inkább fokozódik, míg nem odáig sodort mindez, hogy mészárlás vált elhíresültté körülöttem. Tehát nőtt a halottak száma, és elkezdtek fogyatkozni egyes falvak, míg máskor feltűnő helyeken villantottam meg a tudásomat. Fogalmam sincs arról, hogy hány ellenséget gyűjtöttem be a kis körutamból, viszont azzal tisztában vagyok, hogy, amit tettem, és amit mostan is tenni készülök, nos nem helyénvaló. Mindezt persze úgy mondom, miszerint egy elmebeteg kis pszichopata vagyok. Vicces, főként az én részemről a kijelentés, miszerint vétek minden tett, melyet magam mögött tudhatok. Néha úgy érzem, hogy megérdemelném azt, hogy valaki lenyúzza rólam a bőrt, vagy nyakon öntsön egy vödör jéghideg vízzel, míg aztán így kelhetnék fel reggel a Gemini koven család tagjaként. Én, a nagy Kai Parker, én, aki a halálba küldtem őket, és én, aki mindent megtettem a céljaimért, nos komolyan hiányolni kezdem őket az életem teléséből? Ők mégis mikor sajnáltak meg, s főként akkor, amikor is tizennyolc évet - majdnem két évtizedet - töltöttem a börtönvilágban, amelyet nekem állítottak fel? Egyszer sem jöttek be, egyszer sem akart volna kihozni onnan senki, és még a meghalás akaratának jogát is megtagadták. Kérdem én: miért vágyom rájuk mégis, mintsem családom? Igazából talán ez annak tudható be, hogy a vámpírlét felerősítette a sérelmeimet, hogy ez a kis 'plusz', nos a poklot jelölte meg nekem. A poklot, amelyből nincs menekvési lehetőség, és amelyben benne ragadtam. Vámpírnak lenni voltaképpen kínzó, és magányos dolog. Azt hiszem, hogyha visszamehetnék az időbe, akkor felül írnám ezt az egészet.
Lassú léptekkel közeledtem az erdő irányába. Tudtam, hogy újfent mire készülök, de valahogy e pillanatban sosem bírtam megbánni a tetteimet, bár a következmények sem okoztak bűntudatot. Inkább csak egyféle vészjósló csengő jelzett bennem, hogy helytelen, amit teszek, és bár ritkán ugyan, de voltak tiszta gondolataim. Nem voltam mindig őrült, és szórakozott. Kínzott egy idő után a magány, és a vér, sőt ez az egész új adottságom sem csillapította, nos a kényszeres szórakozási vágyam. Talán egy idő után még rá is untam. Kedvezőtlennek éreztem a helyzetet, de valójából nem tudtam megfejteni, hogy mi az, ami egészen mélyen zavar, míg nem visszatértem ide. Pontosan ide: Mystic Falls-ba. Ekkor döbbentem rá arra a tényre, hogy hiányzott az itteniekkel való kis szórakozásom.
Hogy miért is jöttem az erdőbe? Nos ennél a kérdésnél mi sem egyszerűbb. Hirdettek a rendezők egy hivatalos erdős bulit, amit természetesen, nos jó magam, ki sem hagyhattam volna. Érdekes is lenne, ha nem lennék itt, nem de bár? Könnyedséggel léptem a helyszínre tehát, és kicsit sem zavartatva magamat, loptam el más kezéből az italt. Míg beleittam, nos valami kaparni kezdte a torkomat, de nem, nem az alkohol, hanem valami más. Fulladozva köhögtem fel a saját véremet a földre, és szinte majd megvesztem az érzéstől. Egyetlen kiútként csupán csak egy mellettem álló nőt láttam - Spencert. Megragadtam a kezétől fogva, és erősen magamhoz rántva, nos szívni kezdtem a nyakából a vért. A bonyodalom forrása itt kezdődött voltaképpen, hisz, aki eleve ellenem irányult támadást akart, nos az mind felfigyelt rám, ez alkalomadtán. Hamar elengedtem a nőt, amikor is kábává váltam, mintha éppenséggel valami tiltott kis illegális szert nyomtam volna le a torkomon. Tetszett a hirtelen jött felszabadultság, de persze szokatlan is volt ezzel ellentétben.
- Tudom, tudom, hogy vétkeztem, de annyira jólesett. - Kezdtem el nevetni, miközben valami idiótaságot hadováltam, aminek körülbelül annyi értelme volt, mintsem az embernő vérének.. Embernő? Vajon tényleg ember volt? - Esetleg valaki nem ajánlja fel nekem önként, és dalolva a vérét? Egész jó kábítószernek! - Szórakozom mosolyogva, miközben körbe pillantok.† || music: friction || words: 644 || Welcome! Cool || ©️

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésewelcome to my world
avatar

► Residence :
in the hell. ☦
► Age :
46
► Total posts :
99

BLOODTHIRSTY HERETIC ☄


TémanyitásTárgy: There’s no time to waste. ☦ Szomb. Nov. 05, 2016 7:45 pm
It's my pleasure!


Először is szeretnék, nos mindenkit üdvözölni a játékban! Remélem, miszerint élvezni fogjátok ezt a kis kalandot, aminek a részesei lehettek, míg másodsorban pedig szeretném bemutatni még egyszer pontokba szedve; a helyszínt, és az ehhez kapcsolódó tényeket:

Helyszín: Az erdő és természetesen, nos annak a környéke.
Időpont: Félévvel ezelőtt, amikor is kedvező a Hold állása a számotokra, míg a részemről ez szerencsétlenség.
Kellékek: Bennett-vér, aszcendens, és mágia.
Résztvevők: A drága kis ellentáborom, azaz ti.
Téma: Visszazárni oda, ahová szerintetek jogosan is tartózom.

További megjegyzés: Az első körben, nos kötetlen a sorrend írása, tehát az ír, és akkor, amikor csak tud. Viszont a második körtől, szigorúan alkalmazkodunk az első köri írás sorrendhez. Köszönöm a megértést! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseAjánlott tartalom
welcome to my world
TémanyitásTárgy: Re: There’s no time to waste. ☦

Vissza az elejére Go down

There’s no time to waste. ☦

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
world of mysteries :: Színház az egész világ :: Emlékszel még, mikor...?-