world of mysteries
all the fears, they are back, aren't they? 
log in
don't hide yourself
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
i'll whisper a secret
who's here?
i wanna see your face
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Kedd Szept. 24, 2013 12:06 am-kor volt itt.

new posts
read them every day
Játszótárs kereső
írta: Zhydrun Malgoth
Szomb. Feb. 17, 2018 8:35 pm
Shadowhunters frpg
írta: Aaron Moonroe
Pént. Feb. 16, 2018 3:25 pm
Stivali Italiani
Vendég
Kedd Nov. 07, 2017 2:12 pm
Hell or Heaven
Vendég
Pént. Márc. 10, 2017 12:14 am
Isabell R. Wallis
írta: Isabell R. Wallis
Pént. Jan. 06, 2017 1:50 pm
Cornelia Snow
írta: Cornelia Snow
Pént. Jan. 06, 2017 1:33 pm
Francia negyed
írta: Emma Miller
Hétf. Jan. 02, 2017 10:05 pm

Share| .

Tetőtéri lakosztály

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downwelcome to my world
avatar

► Residence :
♢ New Orleans
► Total posts :
171

WICKED WITCH ℘


TémanyitásTárgy: Re: Tetőtéri lakosztály Szomb. Dec. 12, 2015 5:48 pm


Love me like you do || bú || ©️

Travis & Davina

Miután megtörölközök felöltözöm - kívéve a farmert, mert csőnadrágban kicsit kényelmetlen lenne aludni, szerintem - és lefekszem én is az ágyra. Hm, megtudnám szokni az ilyen estéket. Nekem már csak az is élvezet, hogy Travissel lehetek, nemhogy még a vele járó dolgok is jók. Ki akarom élvezni minden vele töltött pillanatomat, mert sosem lehet tudni, hogy mit hoz a holnap. Nem akarom, hogy gyorsan teljen az idő, nem akarok másnapot amikor vissza kell térni a normál kerék vágásba és intézni a dolgokat, megg ott van még a suli is, arról sem feledkezhetek meg, hiszen normális életet - már amennyire ez lehetséges - szeretnék élni, abba pedig a tanulás nagyon is bele számít. Akkor még gyakorlok pár varázsigét, akkor Hayleyvel találkozom, szóval igen, nagyon örülnék, ha pár napra csak Travisről szólna az életem. Felemelkedő lenne. Pár nap csak úgy, hogy csak Travissel kéne foglalkoznom... Hmm, szép is lenne, de az élet nem áll meg senki és semmi kedvéért, mindig megy tovább.
Oda bújok Travishez, majd lágyan megcsókolom. - Jó éjt. - mondom halvány mosoly kíséretében, és a hangomban lehet hallani, hogy kicsit fáradt vagyok. Le hunyom a szememet és pár percen belül el is alszom.


Játék vége!
Köszönöm a játékot. <3
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.kkiky18.tumblr.comwelcome to my world
avatar

► Residence :
☨ New Orleans
► Age :
118
► Total posts :
63

BLOODSUCKER †


TémanyitásTárgy: Re: Tetőtéri lakosztály Szomb. Dec. 12, 2015 9:25 am


Én tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy ez az egész dolog nem fog örökké tartani. Valamelyikünknek kell engednie a gyeplőből akkor, ha szeretnénk örökké együtt lenni. Szerintem ez még változhat addig, de Davi kora nem fog zavarni még el nem éri azt a kort, amennyi én voltam mikor átváltoztam. 23... már nem sok hiányzik ahhoz, de igazából nem nagyon szeretném firtatni ezt a dolgot még, mivel úgy érzem, totál be fogunk pukkadni egymásra, mert valamelyikünknek nagyon nem fog megfelelni az, hogy elváljunk. Kihessegetem a gondolatokat a fejemből, csak megtörölközöm és felkapok magamra egy alsónadrágot, majd odalépek a lányhoz, és egy halvány mosoly kíséretében puszit nyomok a homlokára.
-Lefeküdhetünk aludni. Azt szeretném, ha kipihennéd magad. - Le is fekszem az ágy egyik felébe. Szerintem én még nem fogom álomra hajtani a szemem, de szeretném egy kicsit nézni, hogy ő hogyan alszik el. Után majd talán, kicsit később, a gondolataim enyhülése után én is alszom egyet. Nem mondhatnám, hogy ez a kedvenc elfoglaltságom, utálok aludni, amióta vámpir vagyok. Ha Davi lefekszik mellém, akkor kezemet átteszem a nyaka alatt, átkarolom és vállát kezdem el simogatni, miközben mosolyogva nézek le rá. Csak nézem, nem tudok megszólalni.

öltözék: itt || zene: itt || ©️ || megjegyzés:  i will burn the hear  
Davina & Travis
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésewelcome to my world
avatar

► Residence :
♢ New Orleans
► Total posts :
171

WICKED WITCH ℘


TémanyitásTárgy: Re: Tetőtéri lakosztály Pént. Dec. 11, 2015 5:18 pm


Love me like you do || bú || ©️

Travis & Davina

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer egy vámpírral fog össze hozni a sors, főleg mivel a legtöbbjüket ki nem állhatom. Travissel viszont sosem volt ilyen gondom, ha jobban belegondolok akkor sosem éreztem iránta gyűlőletet, még az ismerkedésünk elején sem. Fogalmam sincs miért, hogyan, de tudtam, hogy ő valamiért másabb, mint a többi vámpír akit eddig sikerült megismernem. - a legtöbbjüket el is felejteném, kezdve Klaussal és a tetteivel - Már az első találkozáskor sikerült megtalálunk a közös hangot, és amikor úgy éreztem, hogy nincs téma, mi akkor is beszélgettünk. A semmiről is képesek voltunk beszélni, aztán nézzük meg, hogy most hol tartunk, hova jutottunk el... Néha rá sem ismerek Travisre, olyan mintha kicserélték volna, a régi énjére.
Kicsit szöget ütött a fejemben az, hogy nem túl idős-e hozzám. Persze tudom, hogy ezt csak viccnek szánta, viszont eszembe jutott az, hogy mi nem lehetünk akármeddig együtt. Öregedni fogok évről-évre és ez meg is fog látszódni, míg ő örökre ilyen marad. A hangulatom a boldogból egyből átvált kicsit szomorkásba, de mikor meghallom a hangját, akkor nagy nehezen magamra erőltetek egy mosolyt, és én is kiszállok a jakuzziból, majd magam köré tekerem a törülközőt amit oda nyújtott nekem. Nincs hangulatom most erről beszélni vele, szóval maximum csak abban tudok reménykedni, hogy nem vette észre a hangulatváltozásomat, vagy ha még is akkor elhiszi a könnyen kitalált hazugságomat, ami a fáradság lesz.
- Kicsit igen, hosszú volt a mai nap. - mondom halványan mosolyogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.kkiky18.tumblr.comwelcome to my world
avatar

► Residence :
☨ New Orleans
► Age :
118
► Total posts :
63

BLOODSUCKER †


TémanyitásTárgy: Re: Tetőtéri lakosztály Vas. Dec. 06, 2015 6:38 pmAmikor mindketten a végéhez érünk, az érzéseim lenyugodnak és mindent mintha rózsaszínben látnék. A színek egyébként is élénkebbek, de ilyenkor mintha még élénkebbek lennének. Mosolyogva pillantok le a mellettem üldögélő szépségre, miközben boromat iszogatom. Tényleg soha nem gondoltam volna, hogy ez lesz majd egyszer. Hogy a modern korban fogok kifogni magamnak egy boszorkányt, aki egyrészt totálisan utálja a vámpirokat. Persze, megértem. Hiszen sok boszi így van velünk. De lám, mégis csak megfogta csodám és ő pedig kihozta belőlem a legjobbat, a régi énemet. Örülök, őrülten boldog vagyok most. Vidáman nézem végig, ahogy elfogadja az epret, majd én is megeszek egyet. Nem sokszor szoktam emberi ételt fogyasztani, van, amikor rám jönnek különböző vágyak, akkor rendelek és ennyi. Ezt az édességet viszont kedvelem. Ahogy látom, Davi is. Kérdésemre elneveti magát, ahogy én is.
-Ugyan! Tök fiatalnak nézek ki melletted. - Kacsintok rá, majd bólogatok hosszasan. - Persze, tudom hogy nem számít. Csak viccnek szántam. - Még egy epret nyújtok felé, majd lehúzom a maradék borom a pohárkából és egy apró csókocska után, lassan kibújok Davi mellől.
-Ideje kiszállnunk, szerintem már jól kiáztunk. - Olyan gyorsan repül az idő, hogy nem is vettem eddig észre. Már elég késő van, csodálom, hogy az imént még kiszolgáltak minket borral és ilyen különleges dolgokkal, mint az eper. Egy törölközőt adok a lánynak, ha kiszáll ő is, majd én is magamra tekerek egyet és újratöltök italt mindkettőnknek.
-Fáradt vagy? - Pillantok szemeire, mosolyogva. Nem tudom abbahagyni a nézését. Olyan kellemes látvány.

öltözék: itt || zene: itt || ©️ || megjegyzés: i will burn the hear
Davina & Travis
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésewelcome to my world
avatar

► Residence :
♢ New Orleans
► Total posts :
171

WICKED WITCH ℘


TémanyitásTárgy: Re: Tetőtéri lakosztály Vas. Dec. 06, 2015 6:07 pm


Love me like you do || bú || ©️

Travis & Davina

Sosem csináltam még olyan, mint most. Teljesen új érzések kerítenek hatalmába amiket nem tudok hova tenni. Az érintésétől bizsergés fut végig az egész testemen. Ez pedig egyre csak felerősődik amíg el nem jutok a csúcsra, ami nemsokkal később be is következik.
Oda húz maga mellé, én pedig hozzá bújok és lassítom a légzésemet, ami egy kevés idő után vissza áll a rendes ritmusába. Halványan elmsolyodok, amikor a lelki szemeim előtt végig megy a mai nap. Jól éreztem ma magamat, az a tudat pedig, hogy reggel Travis mellett ébredek fel, csak méginkább megmosolyogtat. Szeretek vele aludni, biztonságban érzem magam vele, szeretek úgy felébredni, hogy ő a első akit meglátok. Így csak jól indulhat a napom. Legszívesebben el sem mennék innen, de muszáj lesz, nem lehetek itt mindig, vannak dolgok amiket el kell intéznem, főleg, mivel nem bírom elviselni, hogy Klaus az élők táborát erősíti. Nem tudok belenyugodni ebbe a ténybe, muszáj lennie valaminek, amivel végezhetek vele. Nem adom fel, tudom, hogy van valami csak kellő kitartás kell hozzá, nekem meg az van bőven. Kollal már eljutottunk valameddig, már csak azt kell folytatni. Érzem, hogy Klaus napjai megvannak számlálva, hogy nem lesz ő olyan sokáig az élők között, mint ahogy azt ő képzeli. Persze erről még nem beszéltem Hayleyvel, nem akarom őt ebbe belekeverni. Minél kevesebb ember tud erről a tervről annál jobb. Travis sem tud róla, és még nem tartok ott, hogy ezt elmondjam neki.
Kérdése hallatán elnevetem magamat és felnézek rá. - Hát, nem is tudom... Lehet a végén még pedofilnak fognak téged hinni, azt pedig nem akarjuk, igaz? - kérdezem tőle mosolyogva, majd megeszem az epret amit oda ad. - A kor csak egy szám, nem számít.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.kkiky18.tumblr.comwelcome to my world
avatar

► Residence :
☨ New Orleans
► Age :
118
► Total posts :
63

BLOODSUCKER †


TémanyitásTárgy: Re: Tetőtéri lakosztály Vas. Dec. 06, 2015 5:46 pm

+18


Nem vagyok az a fajta pasi, aki csak a szexet akarja egy kapcsolatban. Azelőtt olyan voltam, de azok igazából nem is igazi kapcsolatok voltak, csak egyszerű... kalandok. Nem mondom, rengeteg nőt vittem már az ágyamba, párat meg is öltem szomjam végett, de ez már a múlt, régen volt. Száz év alatt rengeteg minden történik az emberrel. Az én életem ahhoz képest, hogy mit gondoltam, egész tartalmasra sikeredett. Persze, még szeretném gyarapítani ezeket az emlékeket, szeretnék még elmenni a világ többi pontjára is, azokra, amelyeken még nem jártam. És mindezt nagyon is jó lenne megosztani egy nővel. Azzal a nővel, akit szeretek. Bár tudom, hogy Davinak sok dolga van itt, New Orleansban de csak valamikor el tudom kapni egy kis 'nyaralásra' és el tudom vinni magammal. Mindenkinek kijár egy kevéske pihenő, egy kis szünet, amikor nem kell neki gondolkodnia az élet nagy gondjain. Ezek a pillanatok is olyanok, mint ami most van, de nem annyira pihentető, mint egy vakáció. Ez a gondolat nem fog kimenni a fejemből, hamarosan valóra fogom váltani.
Elmosolyodom mikor hallom, hogy élvezi azt amit csinálok. Ez a legfontosabb dolog, megpróbálok mindent megtenni azért, hogy őt eljuttassam a csúcsra. Ezért jó vámpírnak lenni, mert soha nem fáradok el igazán. Kezeimmel szorosa fogom őt húzom magamhoz és tolom el tőlem. Ilyenkor én is brutális érzékiességet viszek bele a dologba, máskor nem is tudnék ilyesmit kiengedni magamból. Egészen addig folytatjuk ezt a dolgot, különböző pozíciókban, még mindketten el nem jutunk a csúcsra, és ha ez megtörtént, akkor csak finoman magam mellé húzom a lányt, és egy korty bor után pimaszul elmosolyodva szólalok meg.
-Mit mondasz, nem vagyok én már túl öreg hozzád? - Nevetem el magam, hiszen csak kicsit csipkelődöm vele. Kezemmel hátranyúlok, egy csokis epret veszek ki a tálból, majd Davi felé nyújtom, szájába adom ha elfogadja. Olyan más ez az érzés ami most bennem kering. Fölerősödve majdnem hogy már fáj, annyira szeretem.

öltözék: itt || zene: itt || ©️ || megjegyzés: i will burn the hear
Davina & Travis
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésewelcome to my world
avatar

► Residence :
♢ New Orleans
► Total posts :
171

WICKED WITCH ℘


TémanyitásTárgy: Re: Tetőtéri lakosztály Vas. Dec. 06, 2015 5:31 pm


Love me like you do || bú || ©️

Travis & Davina

Egyik kezemmel átkarolom a nyakát és úgy csókolom őt szenvedélyesen. Egyszer voltunk még csak együtt, mert sosem jutottunk el oda, hogy megint együtt legyünk. Mindig volt valami ami a kettesben töltött pillanatok közé állt. Vagy nekem volt dolgom - és általában ez volt a gond - vagy Travis nem ért rá, de rendszerint én voltam az, aki miatt nem lehetett. Sokat találkozgatok Hayleyvel, és őt semmi miatt nem szeretném elhanyagolni. Fontos személlyé vált most már ő is az életembe és törődök vele. Tudom, hogy züksége van egy olyan személyre aki bármikor meghallgatja, bármiről is legyen szó. Én itt vagyok neki bármikor, amikor csak szeretné és ezt szerencsére ő is tudja, bízik bennem aminek nagyon örülök, mert ez azt jelenti, hogy a bízalmába fogadott. Nekem is szükségem volt egy olyan személyre akivel mindent megbezsélhetek, kitárgyalhatom a Travissel kapcsolatos dolgokat, beszélhetek vele úgy Klausról, hogy nem ítél el, és ez nagyon fontos, mert velük él, mármint az Ősiekkel, még is sokszor az én pártomat fogja.
Gondolataimból egyből felébredek amikor Travis áttér a nyakamra. Halk sóhaj hagyja el a számat a gyengéd csókjaitól. Hajába túrok, majd újra megcsókolom, miközben egyik kezem kidolgozott hasán pihen, másik pedig a nyakát karolja át óvatosan. Sok olyan dologba visz bele, amiről nem gondoltam volna, hogy én csinálni fogom. Ha régen valaki azt fogja nekem mondani, hogy egy lakosztályban egy vámpírral szexelni fogok egy jakuzziban akkor jól képen röhögöm. Nagyon sokat változtam amióta Travissal vagyok, de egy percét sem bánom ennek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.kkiky18.tumblr.comwelcome to my world
avatar

► Residence :
☨ New Orleans
► Age :
118
► Total posts :
63

BLOODSUCKER †


TémanyitásTárgy: Re: Tetőtéri lakosztály Vas. Dec. 06, 2015 5:19 pm

+18


Látom rajta, mennyire jól érzi most magát velem. Amióta legelőször együtt voltunk, azóta vártam ezt a pillanatot, hogy ismét láthassam és érezhessem így. Nálam általában nem szokott unalmas lenni egy nap sem, mindig kitalálok valami új dolgot, mint most ez a jakuzzis is. Belekortyolok az italomba, általában sok alkoholt fogyasztok a vérszomj elkerülése miatt. Persze nem lehet azt sem az örökkévalóságit húzni, csak pár napig, talán maximum egy hétig, aztán kénytelen vagyok valahonnan valami vérfélét keríteni mert különben elkezdek kiszáradni. Most nem gondolok erre. Letettem italom, közelebb húztam magamhoz a lányt. Én is felnevetek vele együtt, jól érzem magam mellette, és örülök neki, hogy máris túljutottunk azon a problémán, ami a délután folyamán előkerült. Mondjuk még mindig nem értek egyet azzal, hogy Davi vérét igyam, de ha ő ezt akarja, akkor tudom, hogy úgyis ez lesz majd.
Viszonozom csókját, közben végigsimítok testén és annyira közel húzom magamhoz amennyire csak lehet. Muszáj most kiélveznem a pillanatot, végigtapogatni minden kis porcikáját, mert aztán a teendőink miatt ki tudja mikor jutunk megint kettesben ilyen állapotba. Haját hátrasimítom, beletúrok és miután elszakadtunk a csóktól, nyakát kezdem el puszilgatni. A lüktető ér kicsit mindig megzavarja fantáziám, de ellenállok, hiszen eddig is ellenálltam, megtanultam, hogyan is kell azt már régebben is. Ilyenkor próbálok nem a vérre gondolni, hanem a másik vágyra, amit most Davi iránt érzek. Nem is kertelek sokáig, engedem, hogy vágyaim elborítsanak és ha a lány engedi, akkor kielégítem mindkettőnk szükségletét. Most talán kicsit durvább vagyok mint a múltkor voltam, de ez mind a felgyülemlett feszültség, érzelmek és a vágynak magyarázható be. Ha a lánynak nem jó, úgyis észreveszem és változtatok a dolgon.

öltözék: itt || zene: itt || ©️ || megjegyzés: i will burn the hear
Davina & Travis
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésewelcome to my world
avatar

► Residence :
♢ New Orleans
► Total posts :
171

WICKED WITCH ℘


TémanyitásTárgy: Re: Tetőtéri lakosztály Vas. Dec. 06, 2015 4:59 pm


Love me like you do || bú || ©️

Travis & Davina

Tekintetemmel folyamatosan követem Travist, majd halványan elmosolyodok amikor átkarolja a derekamat és azt mondja, hogy szeretne kiengesztelni a mai délután miatt. Ha most nem hozta volna föl, akkor nem is jutott volna eszembe, hogy délután mi történt, ami miatt kicsit össze kaptam vele. Már nem számít ami akkor történt, megbeszéltünk mindent.
Jól esnek a csókjai, az érintései, egyszerűen minden amit csinál. Olyan hatással van rám amit nem tudok megmagyarázni és amit nem értek, eddig még senki nem váltott ki ilyen érzést belőlem. Ő viszont... Betoppant az életembe és mindent megváltoztatott. Megcáfolta a vámpírokról alkotott véleményemet, látásmódomat, és szép folyamatosan változott ő maga is meg, akarva vagy akaratlanul, de megváltozott. Nem olyan, mint amilyennek bemutatta magát. Már nem olyan.
Mosolyogva koccintok vele, miután beültünk a jakuzziba, majd beleiszok az italomba, és a jakuzzi szélére teszem a poharamat, amikor Travis magához húz. Akaratlanul halkan felnevetek és lágyan csókolom meg, nyelvem táncot jár az övével, és nem foglalkozom semmivel, csak Vele. Nem érdekel a holnap, nem izgat az, hogy mi lesz 2 hét múlva, vagy 2 év múlva, nem érdekel, hogy meddig lesz minden olyan jó közöttünk, mint most. Csak az számít, hogy velem van, hogy az enyém.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.kkiky18.tumblr.comwelcome to my world
avatar

► Residence :
☨ New Orleans
► Age :
118
► Total posts :
63

BLOODSUCKER †


TémanyitásTárgy: Re: Tetőtéri lakosztály Vas. Dec. 06, 2015 4:41 pm


Kedvelem az ilyen helyeket. Mondjuk legtöbbször nem lakosztályban szálltam meg, mert nem volt rá szükségem, esetleg akkor, amikor tudtam, hogy lánnyal leszek és el akarom kápráztatni. Sok minden voltam már, ha belegondolok. Trónörökös, herceg, maffiózó, mikor milyen kedvem volt és milyen csajjal futottam össze. Persze ez is csak azt bizonyította, hogy a legtöbb nő a pénzemre éhes. Meg kell súgjam, egyik hotelban sem fizettem... Felérünk, elmosolyodom Davi reakcióján. Látom, tetszik neki ez a hely. Nekem is körülbelül ilyen volt az első találkozásom ezzel a szobával. Jól megadják a módját neki az biztos. Mondjuk szerintem ez az egyetlen normális hotel itt, New Orleans-ban. Másikat nem találtam, pedig szerettem volna nem ugyan abba költözni, ahol Davi van, csak hogy ne higgye azt, nagyon rá akarok akaszkodni. De mivel még egyszer sem futottunk össze konkrétan, mióta itt vagyok, nem volt érdekes a dolog.
Örülök neki, hogy igent mondott a fürdőre. Még mielőtt bárminek is nekikezdenénk, kopogtatnak az ajtón. Pontosan erre számítottam. Előveszek egy kis aprót a zsebemből, majd kinyitom az ajtót, átveszem az italt és az epret, majd a borravalóval elküldöm a recepcióst. Leteszem az asztalra a cuccokat, a két pohárba öntök a borból, és a jakuzzi peremére helyezem az eperrel együtt. Aztán lépek oda Davihoz. Átkarolom, végigsimítok derekán.
-Szeretnélek kiengesztelni a mai délután után... - És persze nem utolsó sorban kényeztetni egy kicsit, megmutatni, hogy fontos nekem. Nem is habozok sokáig, apró csókokat lehelek ajkára, miközben kicsit közelebb viszem a jakuzzihoz és kezeimet pólója alá dugom. Pár másodperces simogatás után, már le is kerül az a fránya póló a földre, és hozzá hasonlóan, minden más ruha is ami rajtunk van. Már alig vártam a pillanatot, hogy vízközelbe juthassak. Ellazulni, a barátnőmmel... egy kis bor mellett... Belemászom a jakuzziba, majd besegítem a lányt is, és miután elhelyezkedett, kezébe adom a borospoharát és koccintásra invitálom. - A legszebb barátnőre és arra, hogy végül is... apróságoktól eltekintve ilyen jól megvagyunk. - Ha koccintunk bele is kortyolok a borba, amit aztán gyorsan félre is teszek, hogy érezhessem kezeim között Davina csodálatos testét.

öltözék: itt || zene: itt || ©️ || megjegyzés: i will burn the hear
Davina & Travis
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésewelcome to my world
avatar

► Residence :
♢ New Orleans
► Total posts :
171

WICKED WITCH ℘


TémanyitásTárgy: Re: Tetőtéri lakosztály Vas. Dec. 06, 2015 4:27 pm


Love me like you do || bú || ©️

Travis & Davina

Amikor belépünk a hotelbe észre veszem, hogy Travis megigazítja az ingjét, majd oda sétálunk a recepcióhoz. Meglep a recepciós férfi amikor megkérdezi, hogy Travis kér-e valamit. Micsoda bánásmód, mondjuk vámpír, szóval nem kellene meglepődnöm, bármit el tud érni amit csak szeretne. Hmm, csokis eper, az egyik kedvencem. Először akkor ettem olyat, amikor végre szabad lettem, és Joshuaval elmentünk sétálni New Orleans utcáin, és beültünk valahova ahol kértünk csokis epret. Azóta nagyon szeretem, habár nem sokszor eszem olyat.
Akaratlanul is mosolyogva szemetforgatok amikor a liftben Travis megnyomja a gombot ami a legfelső szintre visz minket. Nem is értem, hogy miért lepődök meg most már ilyen dolgokon. Mondjuk nem tagadom, én is szeretem az ilyen dolgokat, amikor azt figyelik, hogy mit szeretnék, akkor enyém a legjobb szoba... Úgyhogy egy percig sem hibáztatom Travist.
Amikor belépünk a szobába, körül nézek és először meg sem tudok szólalni. Csodálatosan néz ki az egész lakosztály. Mondjuk ha Travis velem van, akkor csak rá tudok figyelni, képes bármiről elvonni a figyelmemet. Olyan hatással tud rám lenni, amit nem értek, nem tudom, hogy hogyan képes ilyen érzéseket kiváltani belőlem.
Travis felé fordulok és halványan elmosolyodok amikor látom, hogy nincs rajta az ingje.
- De, nagyon is van kedvem hozzá. - mondom mosolyogva, miközben nézem, ahogy bekapcsolja a jakuzzit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.kkiky18.tumblr.comwelcome to my world
avatar

► Residence :
☨ New Orleans
► Age :
118
► Total posts :
63

BLOODSUCKER †


TémanyitásTárgy: Re: Tetőtéri lakosztály Vas. Dec. 06, 2015 4:15 pm


Levittem a lányt a dombról, vissza egészen az erdőből kivezető útig. Szerencsére nem állt előttünk hosszú séta, attól függetlenül, hogy este van, még nem merem kockáztatni kilétem az emberek előtt. Soha nem mertem, mindig féltem egy kicsit hogy majd levadásznak. Igaz, nem történt meg, de megtörténhetett volna ha túlságosan mohó vagyok vagy nem bújok el előlük. Körülbelül fél óra múlva érkeztünk meg a hotelhez, amelyikbe én is átköltöztem abból a kis lebujból, amit először kivettem. Még Davi nem volt azóta nálam, úgyhogy remélem, nagyon meg fog lepődni a látványtól.
-Szóval, tudod, úgy gondoltam megadom a módját annak, hogy itt vagyok. - Szélesen elmosolyodtam amikor beléptünk az ajtón. Kicsit megigazítottam ingem, majd a recepciós felé intettem.
-Jó estét Mr. Hewer! Óhajt valamit a konyháról? - Davira pillantottam, majd meg sem várva a válaszát a tekintetemre visszanéztem a recepciósra és egy bólintás után válaszoltam kérdésére.
-Egy üveg bort kérek és... mondjuk epret, csokoládéval. - Miután ő rábólintott, én átkaroltam Davit és a lift felé vezettem. Megnyomtam a gombot, amely lehívja nekünk azt, majd mikor ideért, belépünk rajta és a legfelső gombot megnyomva el is indul. Hamarosan fel is érünk a legfelső emeletre, a folyosón pedig egyetlen ajtó vár bennünket, amely oldalán aranyozott betűkkel 'Tetőtéri lakosztály' felirat szerepel. Kártyámat előhalászom zsebemből, kinyitom vele az ajtót és előre engedem a lányt. Amikor először megláttam ezt a szobát, el sem hittem. Mindig is ilyenbe akartam lakni. Annyira szép... a kilátás és a környezet. Nincs túl sok elektronikus cucc, pont megfelelő. Ingem ledobtam az előtéri szekrényre, majd közelebb húztam magamhoz a lányt.
-Nincs kedved pancsolni velem egyet? - Fejemmel az ággyal szemben, sarokban lévő jakuzzira intek, és egy apró csók után oda is lépek, megnyomom a gombot, amely elkezdi teletölteni azt vízzel. Tekintetem megakad a lányon, félmosolyom most már el sem tűnik arcomról.

öltözék: itt || zene: itt || ©️ || megjegyzés: i will burn the hear
Davina & Travis
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésewelcome to my world
avatar

► Residence :
☨ New Orleans
► Age :
118
► Total posts :
63

BLOODSUCKER †


TémanyitásTárgy: Tetőtéri lakosztály Vas. Dec. 06, 2015 4:02 pm


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseAjánlott tartalom
welcome to my world
TémanyitásTárgy: Re: Tetőtéri lakosztály

Vissza az elejére Go down

Tetőtéri lakosztály

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
world of mysteries :: Színház az egész világ :: New Orleans városa :: Belváros :: The Palace Royale Hotel-