world of mysteries
all the fears, they are back, aren't they? 
log in
don't hide yourself
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
i'll whisper a secret
who's here?
i wanna see your face
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Kedd Szept. 24, 2013 12:06 am-kor volt itt.

new posts
read them every day
Játszótárs kereső
írta: Zhydrun Malgoth
Szomb. Feb. 17, 2018 8:35 pm
Shadowhunters frpg
írta: Aaron Moonroe
Pént. Feb. 16, 2018 3:25 pm
Stivali Italiani
Vendég
Kedd Nov. 07, 2017 2:12 pm
Hell or Heaven
Vendég
Pént. Márc. 10, 2017 12:14 am
Isabell R. Wallis
írta: Isabell R. Wallis
Pént. Jan. 06, 2017 1:50 pm
Cornelia Snow
írta: Cornelia Snow
Pént. Jan. 06, 2017 1:33 pm
Francia negyed
írta: Emma Miller
Hétf. Jan. 02, 2017 10:05 pm

Share| .

Katherine Pierce

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downwelcome to my world
avatar

► Residence :
•• new orleans
► Age :
29
► Total posts :
313

FIRE MANIPULATOR ♆


TémanyitásTárgy: Re: Katherine Pierce Pént. Dec. 04, 2015 11:29 am
GRATULÁLUNK, ELFOGADVA!


Drága Katherine!
A történeted olvasása közben jöttem rá, mennyi hasonlóság van a múltunkban, házasságon kívül teherbe esni, a család átlat kitagadva élni, gyermekünktől megfosztva. Hát igen, az élet sokszor igazságtalan. Drukkolok neked, hogy a sok megpróbáltatás után végre boldog lehess.
Szépen összefoglalt történet. Gratulálok hozzá! Ellenőrizd kérlek a foglalásokat, aztán indulhat is a játék! Smile

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésewelcome to my world
avatar

► Age :
545
► Total posts :
20

HUMAN BLOODBAG ☮


TémanyitásTárgy: Katherine Pierce Pént. Dec. 04, 2015 10:52 am
Katherine Pierce
BECENEVEK
Kathy, Evil One, Kath
KOR
Ötszáznegyvenkettő
SZÜLETÉSI DÁTUM
1473.06.05.
SZÜLETÉSI HELY
Bulgária
FOGLALKOZÁS
Micsoda? Csak szeretnéd...
CSALÁDI ÁLLAPOT
Majd egyszer...
FAJ
Ember (sajnos)
PLAY BY
Nina Dobrev
Külső:  Ötszáz évvel ezelőtt ember voltam. Tizennyolc éves, virágzó érett nő, akit teherbe ejtettek és a szülei ez miatt ki akarták tagadni a családból. A vámpírrá válásom megpecsételte kinézetem is. Ilyen maradtam. Szép alakom van, és mindent megteszek azért, hogy ez így is maradjon. Soha nem hanyagolom el magam, ha kell edzek, ha kell a tükör előtt töltöm a megfelelő mennyiségű időt azért, hogy rendben legyek. Kerekded arcocskám van, mandulavágású gesztenyebarna szemekkel, pisze orrocskával és szépen ívelt ajkakkal. Hajam fénylő,természetes színe a barna. Körülbelül 168 cm magas vagyok, szerintem lehetnék egy kicsit alacsonyabb is. Most, hogy ismét ember lettem sokkalta jobban kell figyelnem magamra. Őrülten nehéz! Nem is emlékeztem rá, hogy azelőtt is ilyen lett volna. A divatot követem, mindig a lehető legjobban kell kinéznem. Próbálok nem túlzottan hasonlítani Elenára (vagy ő rám...), legtöbbször göndörítve hordom a hajam és sokkal de sokkal menőbb cuccokban, kihívóbban öltözködöm mint az a kis fruska.

Belső:
Ötszáz év alatt rengeteget változik az ember. Elég nehéz lenne összefoglalni mindent egyben, szóval csak kiemelem a legfontosabb tulajdonságaimat, amelyeket jó ha tudsz.
Vámpírként egyáltalán nem voltam tekintettel az emberekre. Úgy néztem rájuk, mint játékszerrel, étvágycsökkentőre. Csak kihasználtam őket, a magam előnyére fordítva minden megfogott lehetőséget, de most, hogy én is ember lettem, újra, kicsit változott az összképem erről a dologról. Célponttá váltam.
Mindent, ismétlem mindent megteszek azért, hogy én megmeneküljek, túléljek. Bármi áron. Ebben semmit sem változtam. Ha kell, manipulálom az embereket, legtöbbször mindenki előtt egy lépéssel járok, mondjuk ez kicsit most már több időbe telik mint azelőtt, de még mindig megvannak a kapcsolataim. Senkit sem tisztelek, csak magamat, senkinek nem fogok térdre borulni és könyörögni. Így sem hatnak meg túlságosan, még ha ember is lettem. Úgy gondolom, meg fogom találni a módját annak, hogy ne haljak meg vagy ha lehet, akkor ne túl gyorsan. Kicsit legbelül talán félek. Azt hiszem, még van a szívemben szeretet, csak nem jött el a megfelelő személy, hogy kibontogassa szárnyait. De ez még nem változtat azon semmit, hogy ne legyen kegyetlen másokkal...
B.
21
-
Katherina Petrova vagyok (Cirill: Катерина Петрова), egy nemes, gazdag bolgár családban születtem 1473. június 5.-én. Jól éltem, persze elnyomásban apám árnyékában, de próbáltam megfelelni. Egészen addig, még el nem jött a kamaszkor. 1490-ben egy rendezvényen megismerkedtem egy férfival, aki annyira elbűvölt, hogy azonnal, gondolkodás nélkül neki adtam magam. Teherbe ejtett. A családom nem támogatta a törvénytelen gyermeket, nem tűrték el, hogy rontok a család nevén. Rejtegettek, majd mikor eljött a szülés napja, megszültem a lányom, de apám rögtön elvette tőlem. Nem tudtam ezt elfogadni, kitagadtak a családomból és Angliába száműztek. 1492-ben megismerkedtem egy fiúval akit Trevornak hívtak. Ő segített nekem beilleszkedni, bemutatott néhány fontosabb embernek. Ekkor ismertem meg a Mikaelsonokat. Szimpatizálni kezdtem Kalusszal, de csak addig, még ki nem derült, mit tervez velem, be akarta teljesíteni Hybrid átkát, amelyhez a hasonmás vére kellett. Trevor segített nekem megszökni. Egy házba menekültem, ahol már vártak rám. Egy vámpir, akit Rosenak hívtak. Mikor megtudta, hogy ki vagyok és hogy megszöktem, bezárt és közölte velem, hogy vissza fog adni Klausnak. Meg akartam ölni magam, semmi áron sem akartam visszakerülni a Mikaelsonokhoz. Rose megitatott a vérével, amelytől meggyógyultam, de nem tudtam, hogy más hatással is lehet rám. Mikor Trevor és Rose egymás nyakának estek, felakasztottam magam, reménykedve, hogy a mennyországba kerülök. Mikor órákkal később felébredtem, már testem átalakulóban volt, de nem értettem, mi történt. Trevor elmondta, hogy mivé fogok válni. Végül persze én jöttem ki győztesül a dologból, és egyedül elmenekültem. Csak futottam, Klaus elől.
Még ebben az évben visszatértem a családomhoz Bulgáriába. Mire odaértem, Klaus lemészárolta őket. Ekkor eldöntöttem, hogy bosszút állok, de biztos lehet benne, hogy nem fog soha rám találni.  1498-ba visszatértem még annyira, hogy megkeressem a lányom, de nem jártam sikerrel. Éveken keresztül csak futottam és bujkáltam.
372 évvel később pedig felvettem a Katherine Pierce nevet és elutaztam Mystic Fallsba. Itt megismerkedem Pearl-el és Annával, majd megmentem Emily Bennett életét, aki e miatt tartozott nekem. Emily ekkor készített nekem egy ékszert, amellyel a napon is tudtam járni anélkül, hogy megégtem volna valamint teljesen elrejtette vámpírlétem is. Mivel már szabadon járhattam, találkoztam a város alapítójával,  Giuseppe Salvatore-val. Nagy számnak köszönhetően megsajnáltattam magam és elértem, hogy elszállásoljanak minket a Salvatore rezidencián. Megismertem a fiait, Stefan és Damon Salvatore-t. Beleszerettem a fiatalabbik fiúba, de nem tudtam megálljt parancsolni vágyaimnak, így Damonnel testi kapcsolatot kezdtem. Ameddig ott éltem, szórakoztam. Vámpírokat alkottam, magam köré vontam őket. Persze egy idő után ez már feltűnt az alapítócsaládoknak és elkezdtek vadászni a vámpírjaimra. A hurok kezdett egyre szorosabb lenni a nyakunk körül, de nem tétováztam, Damont és Stefant is vámpírrá változtattam. Megpróbáltak megölni, de túl rafinált voltam hozzá, így ismét elmenekültem. Éveken keresztül menekültem ismét, árnyék voltam de figyeltem őket. Jártam Chicagoban amikor Stefan. Voltam New Yorkban pár évet, de ez már mind az 1900-as évek vége felé történt. Kénytelen voltam még mindig rejtőzni Klaus miatt. Úgy tettem, mintha meghaltam volna.
Persze évekkel később visszatértem Mystic Fallsba, mert megtudtam, hogy egy másik hasonmás is született. Damon és Stefan is itt laktak már, körülrajongva a kis Elenát. Mindent megtettem, hogy megkeserítsem az életüket, hogy érezzék, a törődést. Sajnos Klaus fülébe is eljutott, hogy élek, de szerencsére nem került az életembe, hogy beteljesítse átkát. Elena vámpírrá változott,  találkoztam a lányommal, megszálltam Elena testét az Utazók segítségévé és most, most történt meg velem életem legrosszabb pillanata. Az ellenszer újra emberré tett. Sokkalta gyorsabban öregedem, mint ahogy kellene. Minden erőmmel azon fáradozom, hogy megtaláljam azt az módszert, ami lelassítja az öregedést. Ha már nem lehetek többé vámpir, akkor had éljem végig az életem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Katherine Pierce

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
world of mysteries :: Everyday humans-