world of mysteries
all the fears, they are back, aren't they? 
log in
don't hide yourself
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
i'll whisper a secret
who's here?
i wanna see your face
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Kedd Szept. 24, 2013 12:06 am-kor volt itt.

new posts
read them every day
Játszótárs kereső
írta: Zhydrun Malgoth
Szomb. Feb. 17, 2018 8:35 pm
Shadowhunters frpg
írta: Aaron Moonroe
Pént. Feb. 16, 2018 3:25 pm
Stivali Italiani
Vendég
Kedd Nov. 07, 2017 2:12 pm
Hell or Heaven
Vendég
Pént. Márc. 10, 2017 12:14 am
Isabell R. Wallis
írta: Isabell R. Wallis
Pént. Jan. 06, 2017 1:50 pm
Cornelia Snow
írta: Cornelia Snow
Pént. Jan. 06, 2017 1:33 pm
Francia negyed
írta: Emma Miller
Hétf. Jan. 02, 2017 10:05 pm

Share| .

Night club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downwelcome to my world
avatar

► Residence :
richmond ☄
► Age :
30
► Total posts :
1233

SOUL MANIPULATOR ♆


TémanyitásTárgy: Re: Night club Szomb. Okt. 03, 2015 8:23 pm
Hester && Reynolds

Ready, set, investigate!

Még mindig nem igazán értem, miért pont nekünk adták ezt az ügyet. Úgy értem, igaz, hogy nekünk már volt tapasztalatunk a bandával, és a módszereik valóban nem sokat változtak, de az egész akkor is már évekkel ezelőtt történt, és akkor sem jártunk szerencsével. Nem lett volna okosabb ötlet olyasvalakiket állítani rájuk, akik friss szemmel tudnak nézni minden új bizonyítékra? Ráadásul az együttműködésünk Nate-tel továbbra is reménytelenül ingadozó, ami szintén nem segít rajtunk. Nem véletlenül váltunk el, tényleg olyan nehéz ezt megérteni? Vagy odabent élvezik a műsort, ahogy egymás vérét szívjuk állandóan? Mindegy. Ezzel a mai feladattal legalább megbirkózom egyedül is, sőt, kifejezetten nekem való meló. Nos, arról van szó, hogy elviekben már majdnem sikerült elkapnunk a bagázs vezetőjét. Francisco Sanchez, a fickó, akit nemrég azonosított egy nő a chicagoi balhéik után, elvileg csak hét-nyolc éve lehetett vámpír, Mexikóból származott, négy bátyja van, ám a sejtések szerint két napja elhunyt egy tűzesetben. Szóval ez a nyom most vagy egy újabb zsákutca, amikből már végtelenül elegem van, vagy kivételesen tényleg pontot tehetünk az ügy végére. Az egész leginkább attól függ, hogyan végezte. Lehetett egy szerencsétlen – a részünkről inkább szerencsés – baleset, de az is lehet, hogy megölték. Az előbbi lenne a jobbik eset, mert akkor megvan rá az esély, hogy a banda irányítás nélkül marad, könnyebben véthetnek valami végzetes hibát, amivel lebuktatják magukat, és végre elkaphatjuk a grabancukat. Ha viszont szándékosan végeztek vele, megint teljesen más a helyzet. A tűz fényes nappal ütött ki, ennél fogva okozhatta maga a vámpír is egy spontán égéssel, ha valamilyen oknál fogva napfényvédő ékszer nélkül maradt, de megtörténhet, hogy rágyújtották a kócerájt. A további nyomozáshoz válaszokra lenne szükségünk, amiket kétféleképpen kaphatunk meg. Egyik lehetőség a hagyományos módszer, a vizsgálódás, a helyszín átnézése, a megfelelő emberek kihallgatása. Aztán ott van az én módszerem: a látomások. Az ügynökség erősen reménykedik benne, hogy elég lesz csupán egy-két dolgot megérintenem, és minden kiderül, de persze ez általában nem így megy. Ezért is küldtek ide nekem valakit a helyszínre, akit kifaggathatok, és ugyanakkor körbe vezet, és ügyel rá, hogy ne lépjek rossz helyre. A tűz és annak eloltása, a sok víz a romok között egyaránt életveszélyessé tette az épületet, ezért kísérő nélkül nem ajánlatos betenni a lábamat. Remélem, a tűzoltó, akit idevezényelnek, érti a dolgát.
Legalább negyed órával hamarabb érkezem, mint a megbeszélt időpont, így a kocsiban ülve nézem át a mappába gyűjtött bizonyítékok és egyéb infók anyagát, amíg a férfira várok. Amint az illető megérkezik, csak félrehajítom az egész paksamétát az anyósülésre, és kiszállok a gépjárműből.
- Jó napot! Reynolds ügynök vagyok – mutatom fel az igazolványomat, ahogy azt kell, miközben közelebb lépkedek. - Ha jól sejtem, maga lesz az a tűzoltó, aki körbekalauzol odabenn – rajzolódik futó mosoly az arcomra, aztán a bejárat felé indulok, legalábbis afelé, ami maradt belőle. Közvetlenül előtte azonban megtorpanok. Az az érzésem, hogy kivételesen nem a hölgyeké az elsőbbség.


SZÓSZÁM: 473 || ZENE || MEGJEGYZÉS: -

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésewelcome to my world
avatar

► Residence :
ԅ new orleans
► Age :
28
► Total posts :
431

DAMNED WEREWOLF ◯


TémanyitásTárgy: Night club Pént. Feb. 06, 2015 9:09 pm

***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Night club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Transzvesztita Club

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
world of mysteries :: Színház az egész világ :: Richmond és környéke :: Richmond városa-