world of mysteries
all the fears, they are back, aren't they? 
log in
don't hide yourself
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
i'll whisper a secret
who's here?
i wanna see your face
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Kedd Szept. 24, 2013 12:06 am-kor volt itt.

new posts
read them every day
Játszótárs kereső
írta: Zhydrun Malgoth
Szomb. Feb. 17, 2018 8:35 pm
Shadowhunters frpg
írta: Aaron Moonroe
Pént. Feb. 16, 2018 3:25 pm
Stivali Italiani
Vendég
Kedd Nov. 07, 2017 2:12 pm
Hell or Heaven
Vendég
Pént. Márc. 10, 2017 12:14 am
Isabell R. Wallis
írta: Isabell R. Wallis
Pént. Jan. 06, 2017 1:50 pm
Cornelia Snow
írta: Cornelia Snow
Pént. Jan. 06, 2017 1:33 pm
Francia negyed
írta: Emma Miller
Hétf. Jan. 02, 2017 10:05 pm

Share| .

Canon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downwelcome to my world
avatar

► Total posts :
1823

ADMINISTRATOR ♔


TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek Pént. Júl. 26, 2013 9:41 am
MOIRA BERKOWITZ
KOR
29.
FAJ
Vadász.
JELLEMZÉS
Moira egy gyengéd, szeretetteljes nő volt még pár évvel ezelőtt. Moszkvában élt boldogan férjével, és másfél éves kislányával. és mindez csak 3 éve történt.. Mikor hazament a családja maradványai fogadta őt szerte-szét a földön. Vámpírok mészárolták le őket. Teljesen magába roskadt, hónapokig nem volt hajlandó kimozdulni az új otthonából. Munkájának köszönhetően eléggé könnyen tudja felderíteni az emberek hollétét. Ebből kifolyólag ő egy nyomozó. és a nyomok hova vezettek vissza? New Orleansba... nem egyből költözött ide, hanem először kutatott, terveket szőtt, szövetségeket szerzett. majd a városba jött, készen állva, hogy bosszút álljon a családjáért. De vigyázz Moira, nehogy elvakítson téged a bosszúvágy, hisz balul is elsülhet ez az egész...
PLAY BY
Stana Katic.


BEAU LAURENT
KOR
24.
FAJ
Boszorkány.
JELLEMZÉS
Beau nem egy átlagos boszorkány, aki mindenkinek segít, és kedves. Sőt, inkább az ellentéte az előbb felsoroltaknak. Amint megízlelte a sötét mágia ízét, azóta nem tud megszabadulni tőle. Rászokott, olyan számára a mágia, mint a drog. Már ilyen fiatalon rengeteg erővel bír, de nagyon telhetetlen, még többet akar. A terve, hogy az összes boszorkány erejét megszerezze, de először is a Gemini klánt akarja megsemmisíteni. Vele igazán óvatosan kell bánni, mert ha keresztezed az útját, nem biztos, hogy túléled.
PLAY BY
Austin Butler.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésewelcome to my world
avatar

► Total posts :
1823

ADMINISTRATOR ♔


TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek Pént. Júl. 26, 2013 9:41 am
SEBASTIAN CARTER
KOR
24.
FAJ
Ember.
JELLEMZÉS
Mystic Fallsban született, és itt nevelkedett föl, de egész életében egy dolgot akart: Kikerülni a városból. Utazni akart, világot látni, új kultúrákat megismerni. Volt már úgy, hogy fogta a hátizsákját, és beutazta fél Amerikát, de egzotikusabb helyekre vágyott, ami nem ezen a kontinensen van. Érettségi után valóra is váltotta az álmát, elment, maga mögött hagyva mindent, s beutazta az egész világot. Városról városra vándorolt, a pénzzel néha akadtak gondjai, de nem költekezett feleslegesen. Pár héttel a huszonkettedik születésnapja után felhívták őt telefonon, és közölték vele, hogy a szülei meghaltak. Húga árva maradt, és vállalta érte a felelősséget. Ő számára a legfontosabb, s tudja, hogy nem hagyhatja magára. Nyomban hazaköltözött, vissza a régi házukba, mely sok emléket őriz. A Grill-ben dolgozik, mint pincér, néha besegít a főzésnél, hogy fizetni tudhassa  a számlákat. Nincs tisztában a természetfeletti lények létezésével, de egy-két dolog neki is feltűnt már...
Sebastian munkamániás. Az életében mindenért eddig megdolgozott, nem bánja meg, hogy feladta az utazást, hisz a húga a világot jelenti számára. Okos, szarkasztikus, és olyan dolgokba üti bele az orrát, melyekbe nem kéne, de nem érdekli őt.
PLAY BY
Adam Brody.

JENNIFER RAVENBACK
KOR
23.
FAJ
Boszorkány.
JELLEMZÉS
Jennifer-nek nem éppen adódott meg a tökéletes élet. Miután megszületett, a szülei ott hagyták őt, egymagára. Az egyik nevelő otthonból került át a másikba, pedig kedves, aranyos kislány volt, csak néha durva, és olyan dolgokat tett, amit még önmaga sem értett. Például egyszer tűz ütött ki a konyhában, mikor a gáz nem is volt bekapcsolva. Végül 17 évesen elszökött nevelőszüleitől, akiknél csak 2 hete lakott, s azóta is önmagát tartja el. Bejárta a fél országot, és mikor Atlantában volt, megismerkedett egy férfival. A lányban a sok költözés miatt egyfajta szorongás alakult ki, és elég nehezen fogadja be az új embereket. Az évek alatt többször is próbálták kihasználni, így tartott tőlük. A férfi közelebb lépett hozzá, mire a lányból kitört a düh. A férfi a térdeire rogyott, fogva a fejét. S itt kezdődött el lassan kialakult barátságuk.. megtudta, hogy egy boszorkány, s egy vámpírral van dolga. beleavatta a természetfelettiek rejtelmeibe, egy ideig együtt voltak, majd az útjuk kettévált. Nem is kellett sok idő hozzá, a férfi ismét felkereste Jennifer-t, mert szüksége van a segítségére, így a lány Mystic Falls-ba költözött. (Rajtad áll, hogy ki az a titokzatos vámpír, akinek a boszorkánya lettél!)
PLAY BY
Emma Stone.

CAMERON BRIGHTMAN
KOR
21.
FAJ
Ember.
JELLEMZÉS
Cameron egy tipikus Mystic Falls-i gyerek volt. Igen volt.. A Lockwood-ék a Brightman család szomszédai, s Cameron ugyanolyan lázadó volt, mint Tyler. Élvezte az életet, ivott, bulizott, mint minden normális tinédzser. Csak, hogy egy félresikeredett este következtében egy szórakozóhelyből kijőve szemtanúja volt természetfeletti lények összetűzésében. Az egyik még táplálkozott is belőle, míg a másik próbálta kiszabadítani a fiút a lény szorítása alól. Igézést próbált használni rajta, s gyorsan leléptek a színtettről. Azonban nem sejtették, hogy a fiú hordott verbénát.. Cameron a súlyos vérveszteség után kómába esett, és kerek 6 hónapot volt ilyen állapotban, míg az egyik nap fel nem kelt... Megmagyarázhatatlan emlékei voltak a lényekkel kapcsolatban. Mi tévő lesz?
Ideje fontolóra venned, hogy kiben lehet megbízni, Cameron...
PLAY BY
Nicholas Hoult.

JAMES O'DONOGHUE
KOR
18.
FAJ
Szirén.
JELLEMZÉS
James O'Donoghue-val bővült a Mystic Falls-i Gimnázium. Nem sokat tudunk az életéről, a családjáról, mi ez a sok titkolózás, James? Egyáltalán ez az igazi neved? Nem Joseph Carterburry? Vagy Liam Sofort? Netalán Pierre Marlow? A múltkor nem végzős voltál az Oxfordi egyetemen, vagy elsős a Sorbonne-on? Miért vagy ismét a gimiben? 18 éves vagy valójában, vagy titkolod? A lényeg, James-nek sok személyisége volt már. Valamiért - egy eltitkolt ügy miatt - állandóan új személyiséget ölt magára, és még senkinek se mondta el az igazat. A helyzet változni fog? Végre letelepül egy helyen, s próbál élni egy normális életet? Vagy túl késő lesz, s lebuktatják?
PLAY BY
Logan Lerman

STEVEN BISHOP
KOR
25.
FAJ
Vadász.
JELLEMZÉS
Steven nem egy átlagos vadász, elég cseles trükkjei vannak, és még a több száz éves vámpírokat is át tudja verni. Kifinomult, minden egyes mozdulatára oda figyel, nehogy lebuktassa magát. Felmenői mind vadászok voltak, így egészen gyerekkora óta különböző családi kiképzéseken vett részt. eszes észjárásának köszönhetően rengeteg vámpír halálát okozta már. Van egy jól bevált taktikája... csakis a nőket vadássza, de úgy, hogy először elcsábítja a hölgyeket, ágyba bújik, és álmában megöli őket. Vagy valahogyan eltereli a figyelmüket, és akkor sújt le rájuk tőrrel. Mystic Falls női vámpírjai, reszkessetek!
PLAY BY
Bob Morley.


A hozzászólást Elena Gilbert összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 02, 2014 12:24 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésewelcome to my world
avatar

► Total posts :
1823

ADMINISTRATOR ♔


TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek Pént. Júl. 26, 2013 9:41 am
LILA STRAUSS
KOR
29.
FAJ
Alakváltó.
JELLEMZÉS
Kamaszkora óta tudja micsoda is ő. Nem egyetlen a családban, nővére is alakváltó, ő segített neki túllendülni a nehézségeken. Azért lett orvos, hogy segítsen az embereken, segítsen a fajtársain. Még 13 év után sem tudta igazán elfogadni önmagát. Kutatja az ellenszert minek köszönhetően ismét ember lehet. A munkájában végtelenül precíz, összeszedett ám a kórházon kívül teljesen szétszórt és bizonytalan. Gyűlöli a magányt, az egyedüllétet. Nővérével él Richmond külvárosában. Sok tudományos konferencián vesz részt, szakterülete a génállományok vizsgálata. Titkon szerelmes egy vámpírba de nem meri sem magának sem nővérének bevallani érzéseit, mert attól fél, hogy Nicole nem tudná elfogadni, hogy egy általa megvetett vérszívónak adná a szívét és abban sem teljesen biztos, hogy a férfi érez-e egyáltalán valamit iránta… de nem elég bátor megtenni az első lépést, így leginkább csak a könyvekbe temetkezik.
PLAY BY
Emily Bett Rickards.

NICOLE STRAUSS
KOR
30.
FAJ
Alakváltó.
JELLEMZÉS
Nicole teljes ellentéte a húgának. Magabiztos, önfejű, igazi ragadozó. Bátor, bátrabb, mint kellene. Kalandvágya miatt képtelen nemet mondani egy jó kihívásra. Fiatalként gyakran keveredett bajba, egyszer le is tartóztatták s egy évet kellett volna tölteni a fiatalkorúak börtönében, ha a rendőr, aki elkapta nem ajánl neki alkut. Ez a férfi a mentorává vált és a mai napig hálás neki azért, amiért ahelyett, hogy magára hagyta volna a fiatal, temperamentumos és lázadó, kezelhetetlen lányt, felkarolta és rendes embert faragott belőle, akire büszkék lehetnek a szülei. Ma már nyugodtabb természetű és nem olyan féktelen de továbbra is tüzes, heves és amit kitűz maga elé célul azért a világ végére is képes lenne elmenni. Őszinte és nyílt, gyakran azonban túl nyers és ezt nem mindenki tudja neki megbocsátani. A húgért bármire képes lenni és nem ismer kegyelmet az, aki bántani meri. Megveti, sőt, gyűlöli a vérszívókat, akik elvették tőle annak a férfinak az életét aki megkérte a kezét.
PLAY BY
Alexandra Daddario.

MATTHEW GIBBON
KOR
37.
FAJ
Alakváltó.
JELLEMZÉS
Szerető férj, kiváló apa, elismert író. Matthew sosem volt elkényeztetett úrfi, mindenért keményen megdolgozott amilye ma van. A kényelmes, kertvárosi, kétemeletes családi ház New Orleans legszebb környékén, a legújabb bmw, a gyerekének már most sok pénzt rejtő bankszámla. Mindez túl szép, hogy igaz legyen? Van-e titok a szerető családapa, az író, a barát mögött? Igen, van de nem olyan mérgező, mint a legtöbben gondolnák. Matthew öccse beleőrült abba ami; a fenevad, a sok átváltozás miatt átvette a férfi felett az uralmat és veszett vaddá változtatta őt. Jelenleg egy New Orleanstól nem messze fekvő szanatóriumban ápolják. A családban nem Michael az első ilyen eset. Apjuk és nagyapjuk is ebbe őrült bele és Matthew retteg, hogy rá is ez a sors vár, arról nem is beszélve, hogy kislánya vajon örökölte-e az alakváltás átkát.
PLAY BY
Ewan McGregor.

SUZETTE MICA
KOR
17.
FAJ
Szirén.
JELLEMZÉS
A törékeny balerina. Ártatlan tekintet, bájos szempár és egy meg nem értett, romlott szörnyeteg. Suzette tisztában van azzal mi is ő, tökéletesen tudatában van erejével és már évek óta használja is, ahogy a szépségét is. Már számtalan férfi esett áldozatul a fiatal nő csábításának. Úgy játszik velük ahogy csak akar, hiszen egyik sem képes nemet mondani csábításának. A legtöbb szirénnel ellentétben kifejezetten élvezi magához édesgetni az embereket és jól szórakozik azon, ahogy játszani képes velük. Jelenleg Richmondban tanul, a művészeti egyetemen. Nem dolgozik hisz nevelőapja jó pénzt fizet a hallgatásáért cserébe. Eszes, ravasz kis ördög aki báránybőrt öltött magára. Senkit sem enged igazán közel és ha veszélyben érzi magát, azonnal kiötöl valamit, amivel mentheti a bőrét.
PLAY BY
Elle Fanning.

EMMA MILLER
KOR
22.
FAJ
Szirén.
JELLEMZÉS
Emma azóta rajzol, mióta az eszét tudja. Gyerekként nagyon zárkózott, barátságtalan volt. Nehezen jött ki a társaival, nehezen találta a hangot a felnőttekkel. Talán ezért nem fogadta soha senki örökbe. Túlságosan is magának valónak tartották. Ahogy viszont ceruza került a kezébe egy teljesen más világ rabja lett és ahogy nőtt, ez a szenvedély festészetté nőtte ki magát. Felküzdötte magát a legjobbak közé és ösztöndíjat szerzett New Orleansban és a háta mögött hagyva Jefferson apró városát kezdett új életet az egyetemen. Korán felfedezték tehetségét és hamar az elit körök tagjává vált. Kedves, szívélyes nővé vált, akiből mindenki akar magának egy darabot. Még nem tudja mi is ő valójában csak azt, hogy bár sosem vette magához senki, mindig is különleges szépségéről áradoztak az emberek.
PLAY BY
Emilia Clarke.

MOSES TION
KOR
22.
FAJ
Szirén.
JELLEMZÉS
Ó, New Orleans, a romlott város, mi más csábíthatta volna el a szeretett Párizsból ha nem ennek a városnak a mocska, a kéjtől terhes sóhajok, a vágyak és álmok, a jazz és blues otthona. A krokodilok földje. Milyen ostoba is volt, hogy felszállt a hajóra! Egyenesen belesétált azok csapdájába, akik vérével kerekesednek immár hat hosszú hónapja. A városból nem látott mást eddig, mint a magasra nyúló fákat és a külváros romjai alatt húzódó pincét ahol fogva tartják egy másik szirénnel együtt. A fiú, aki mindkét nemben örömét lelte, aki képtelen volt meglátni a rosszat másokban, aki szerint mindenkinek jár egy második esély az életben, most férfiként próbálja megóvni a fiatal lányt,a mindössze tizenöt éves rabtársat kit otthonából ragadtak el. Moses talán naiv de sosem volt ostoba; már tudja, miképp fog megszökni innen… de hogy sikerül-e?
PLAY BY
Reeve Carney.

BIANCA LARSON
KOR
18.
FAJ
Médium.
JELLEMZÉS
Bianca korán vesztette el a szüleit. Mindössze nyolc éves volt, amikor egy részeg sofőr a nyaralni készülő család autójába hajtott. Szülei szörnyethaltak, apró testére pedig az összetört roncsokban találtak rá. Bianca a nagyszülei gondozásába került akik az élet minden területén ott vannak neki a mai napig. Bianca különös tehetségű, fiatal hölgy lett. Imádja a matematikát és fizikát, elméleti fizikus szeretne lenni és keményen is dolgozik érte. Nem fél a kihívásoktól, szereti a kalandokat. Közel áll a barátaihoz de nem sűrűn jár bulikba, mert nem gondolja azokat nagyon fontosnak. Szabadidejében legtöbbször tanul de azt rengeteget. Tisztában van azzal, hogy micsoda, nagyapja is médium és sokat segít a lánynak, hogy tisztában legyen önmagával és a vele született adottságokkal. Gyűlöli, hogy médium és ezt még nagyapja sem fogja benne megváltoztatni. Egyszer randizott csak élete során és mivel az kudarcba fulladt, nem szívesen próbálkozik ezen a téren. Ha nem tanul, akkor az erdőkben barangol, mert imád túrázni.
PLAY BY
Shailene Woodley.

MARGARET SHAW
KOR
58.
FAJ
Médium.
JELLEMZÉS
Margaret a rahbilitációs központ igazgató nője. Képességével már igen korán megismerkedett és ennyi év után tökéletesen tudja használni őket, az élet szinte minden területén. Margaret nem csak, hogy Richmondban él de ott vezeti azt a rehabilitációs központot is, mely fiatal kora óta nagy álma volt. Egyenes, őszinte ember, aki imád táncolni, szenvedélyesen süt és az ünnepek leglelkesebb követője. Férjét korán elvesztette, ez sarkallta rá, hogy megnyissa a központot, ahol nincsenek kivételek. Több alkalmazottja elmondása alapján, Margaret a legjobb főnök a világon; odafigyel az alkalmazottjaira, jó kapcsolatot ápol velük. Ezen felül egy boszorkány segítségével, sok olyan médiumra lel rá, kik nem tudják még kezelni képességeiket és nekik segít megtanulni élni velük. Egy gyermeke született és bár tervezett Chris mellé gyerekeket, az élet úgy hozta, hogy méhnyakrája miatt, már nem tudott több gyermeket vállalni.
PLAY BY
Meryl Streep.

CHRIS SHAW
KOR
29.
FAJ
Médium.
JELLEMZÉS
Chris, Margaret fia. A húszas éveinek végén járó, kellően magabiztos, határozott, jóvágású férfi aki anyjával ellentétben nem mások megsegítését tűzte ki célul. Éjszaka az alvilág nagy kutyái között mozog, lányokat futtat még nappal rendes üzletemberként dolgozik a tőzsdén. Anyjához hasonlóan ő is médium. Nem veti meg a piát és a nőket sem; most, hogy jegyese elhagyta, nem foglalkozik azzal, hogy kit bánt meg és kit nem. Megveti azokat a médiumokat, akik visszaélnek képességeikkel és ki nem állhatja ha valaki felfedi magát. Nagy hódolója az extrém sportoknak, imád hegyet mászni, túrázni, télen snowboardozni jár, nyáron pedig elutazik meglovagolni a hullámokat. Az autóversenyek mindennapos résztvevője, az éjszakai élet királya.
PLAY BY
Tom Hiddleston.


A hozzászólást Elena Gilbert összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 09, 2014 11:52 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésewelcome to my world
avatar

► Total posts :
1823

ADMINISTRATOR ♔


TémanyitásTárgy: Canon karakterek Pént. Júl. 26, 2013 9:40 am
VIVIENNE CROWLEY
KOR
29.
FAJ
Vérfarkas.
JELLEMZÉS
Vivienne csendes, visszafogott nő. Tanárként dolgozik New Orleansban, az egyetemen tanít kriminológiát. Imád táncolni és énekelni, szeret nevetni, imádja a fa vicceket. Nyugodt természet, akire mindig számíthatnak társai. Húga elhagyta a várost hosszú évekkel ezelőtt, a szülei pedig már nem élnek sajnos. Életvidám teremtés, végtelenül kedves, mindenkihez van egy jó szava. Nem szereti az igazságtalanságot, gyakran mások védelmében kel fel. Tettre kész ha kell de ő inkább diplomata, a szavak embere. Imád bebújni a paplan alá egy bögre forró kakaóval a kezében és olvasni vagy csak Tom ölébe kucorodni ha a férfi végre hazaér időben. Édesszájú táncos, akinek nyugodt természete ellenére, mindig csinálnia kell valamit, mindig pörög, egyszerre több dolog is akad a kezei közé. A tanítványai szeretik és kollégiá közül is akad egy, aki annak ellenére, hogy tudja, Vivivienne kapcsolatban él, eltökélte, hogy megszerzi őt.
PLAY BY
Kate Winslet.

MICHAEL TEWLISH
KOR
29.
FAJ
Vérfarkas.
JELLEMZÉS
Lelketlen ügyvéd. Nem érdekli kin és min kell keresztülgázolnia ahhoz, hogy megkapja amit akar. Ő az akire azt mondaná az ember, hogy eladta a lelkét az ördögnek. Magabiztos, határozott, eszes, számos kapcsolattal rendelketik és a nők döglenek nyers modoráért. Élvezi magához édesgetni az ártatlan kis virágokat és kimondottan szeret uralkodni felettük. Nem tűri az ellentmondást és mindig megtalálja a módját - legyen az akármilyen mocskos is - hogy megkapja amit akar. A bátyjával ellentétben sűrűn keveredik utcai balhékba és nem áll ellent a ketrecharcnak sem, főleg azóta, hogy tudja, milyen erővel bíz az egyszerű halandók felett. Gyűlöli a vámpírokat, egytől-egyik kiírtaná őket ha tehetné de a vadászokkal sem ápol sokkal barátibb viszonyt… kivéve mikor egy-két nőt sikerül az ágyába csalnia. S mikor nem sikerül?
PLAY BY
Liam Hemsworth.

TOM TEWLISH
KOR
34.
FAJ
Vérfarkas.
JELLEMZÉS
A falkavezér. A férfi, aki harcok helyett a falka biztonságát választotta, miután apja elhagyta a várost. Az ő vezetésével épült ki az a falka, ami messze elkerüli a New Orleansban amúgy zajló háborúkat, az egyetlen falka vezetője, ami nem vesz részt ostoba harcokban. Kiváló vezető. A farkasok az elsők számára, ők a családja. Párját a tenyerén hordozza, mindent megtenne a nőért, szereti őt. A jogi pályát otthagyva nyitotta meg a bárt, amit ma is sikeresen vezet. Gyors észjárású, udvarias férfi aki tiszteli és követi a hagyományokat ugyanakkor nem fél a tettek mezejére lépni ha kell. Diplomatákat és intézőket nevezett ki a falkán belül; mindenki tudja mit kell tennie és nincs káosz.
PLAY BY
Chris Hemsworth.

OLIVER DOYLE
KOR
58.
FAJ
Vadász.
JELLEMZÉS
Oliver a Whitmore igazgatója. Határozott és magabiztos, nem fél a kihívásoktól. Angol úriember, akit ritkán látni bárkivel is az oldalán. Nem egy beszédes fajta de ha megszólal a társaság elhallgat. Mióta az eszét tudja vadász. Egy gyermeke van, felesége belehalt a szülésbe. Lányát egyedül neveli azóta is és imádja is az ő kis hercegnőjét, akiről még csak nem is sejti, hogy micsoda valójában, hiszen arról felesége sosem beszélt, hogy a kislány nem az övé és arról sem, hogy az igazi apja szirén volt.
PLAY BY
Alan Rickman.

CHARLOTTE BLACKWOOD
KOR
32.
FAJ
Vadász.
JELLEMZÉS
Igazi, hidegvérű gyilkos. Vámpírok mészárolták le a családját és őt is csak azért hagyták életben, hogy kedvükre szórakozhassanak vele. Az akkor még csak 16 éves lány hamar megtalálta a módját annak, hogy eljátssza amire igény van majd három év rabság után megszökött és azóta is vadászik a vámpírokra. Családja lemészárolói közül már csak egyetlen férfi van életben, őt keresi a mai napig megszállottan. Nem ismer kegyelmet, nincs humorérzéke és kőkemény a munkájában. Nem szégyellős és nem érdekli mások véleménye; ha kell a fejét is a falba veri, ha ezzel igazolja a teóriáit. Keveseknek hajlandó csak elfogadni a parancsát és még kevesebbeket enged a bizalmába.
PLAY BY
Gwyneth Paltrow.

JEZEBELL KINGSTONE
KOR
19.
FAJ
Vadász.
JELLEMZÉS
Életvidám, folyton zsongó, energiával teli fiatal nő, aki Richomnd egyik éjszakai bárjában dolgozik, hogy megkeresse az egyetemre valót. Egyedül él, a szüleit már akkor elvesztette, amikor kijelentette, ő nem fogja folytatni a családi pályát és nem lesz belőle ügyvéd. Helyette ő teljesen más utakon jár. Énekesnő szeretne lenni, minden álma, hogy a színpadon állhasson a gitárral a kezében amit még első szerelmétől kapott. Eszes, kitartó és fiatal kora ellenére már nagyon is tapasztalt nő. Korán, mindössze 18 éves korában dobták ki otthonról. Egy évet élt hontalanul, majd házról házra járva kereste kenyerét testével. Soha nem riadt meg az új kihívásoktól és még nehéz helyzete ellenére is hitt abban, hogy egyszer jobb lesz. A vadászokkal véletlen futott össze, azon az éjjelen, mikor Mark Wargas kimentette egy vámpír karmai közül. Azóta a férfi mentoráltjaként dolgozik az FBInak.  
PLAY BY
Lea Michele.


A hozzászólást Elena Gilbert összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 11, 2013 8:55 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseAjánlott tartalom
welcome to my world
TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek

Vissza az elejére Go down

Canon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
world of mysteries :: Karakteralkotás :: Karakteralkotás :: Karakterbörze-