world of mysteries
all the fears, they are back, aren't they? 
log in
don't hide yourself
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
••  Elfelejtettem a jelszavam!
chatbox
i'll whisper a secret
who's here?
i wanna see your face
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Kedd Szept. 24, 2013 12:06 am-kor volt itt.

new posts
read them every day
Játszótárs kereső
írta: Zhydrun Malgoth
Szomb. Feb. 17, 2018 8:35 pm
Shadowhunters frpg
írta: Aaron Moonroe
Pént. Feb. 16, 2018 3:25 pm
Stivali Italiani
Vendég
Kedd Nov. 07, 2017 2:12 pm
Hell or Heaven
Vendég
Pént. Márc. 10, 2017 12:14 am
Isabell R. Wallis
írta: Isabell R. Wallis
Pént. Jan. 06, 2017 1:50 pm
Cornelia Snow
írta: Cornelia Snow
Pént. Jan. 06, 2017 1:33 pm
Francia negyed
írta: Emma Miller
Hétf. Jan. 02, 2017 10:05 pm

Share| .

Medence

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downVendég
welcome to my world
avatar


Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Medence Vas. Feb. 23, 2014 1:03 am


lily & tyler


Értelmetlen volt Tyler-rel szemben ellenkezni, hiszen erősebb volt nálam. Meg amúgy is, ha nagyon akar valamit képes elérni.. Viszont az senki nem mondta, hogy nem fog akadályokba ütközni. Hol könnyebb, hol nehezebb lesz átvészelni. Legbelül azért reménykedem abban, hogy annyira ki fogja ütni a pia, hogy hamarosan összeesik, amit jó pár óra alvás fog követni. Bűzölög a piától és nem szívesen engedném a szükségesnél közelebb magamhoz, mert ezt mindig is visszataszítónak találtam. Talán, ha én is ittam volna, akkor annyira ez nem zavarna, de így roppantul irritáló. Minél távolabb van tőlem annál jobb. Remek feledési lehetőség lenne, ha köztünk ez tényleg megtörténne, de nem így akarom.. Soha nem voltam az egy éjszakás kalandok híve.. Egyszerűen teljes mértékben távol állt tőlem. Főleg így, hogy nagy valószínűséggel újra látni fogom őt, ami miatt még kínosabb lesz ez az egész.. Nem vagyok hozzászokva ehhez. Nem voltam az a típus, aki falta a férfiakat. Egy igazi volt az életemben.. Ő is összetört innentől kezdve pedig úgy gondolom nincs szükségem senkire. Egyedül vagyok a legjobb.
Akaratlanul is mosoly kúszott az arcomra az őszinteségétől. Tisztában voltam azzal, hogy mit akart. Eléggé tisztán kifejezte magát az előbb a bárban. De legbelül örülök annak, hogy meggondolta magát, mert nekem sem volt túlságosan sok kedvem ehhez az egészhez. Jobb ez az egész így, hogy egy kicsit elbeszélgetünk.. Másnap nem lesz semmiféle megbánás.. Bár kinek hogy. Ő lehet megfogja bánni, hogy kiöntötte nekem a lelkét.. Már, ha folytatni fogja ezt az egészet. De az is lehet, hogy nem is fog emlékezni az egészből semmire.
Válaszra nyitottam a számat, hiszen szerettem volna válaszolni a kérdésére.. De egyszerűen nem tudtam mit mondhatnék. Jelen pillanatban nem lebeg előttem semmilyen cél, amiért harcolnék. Egyszerűen csak járom az utamat.. Abban reménykedve, hogy valami lehetőséget sodor elém az élet..  
Igazából jelen pillanatban semmi életcélom nincsen. Ez azonban még nem tart vissza attól, hogy éljem az életemet minden egyes nap. Egyszer, majd csak lesz okom arra, hogy éljek.. Szóval nem szabad feladni csak azért, mert jelen pillanatban az életed semmit nem ér. Idővel fog.. Egy örökkévalóságod van arra, hogy kivárd. Ne akard, hogy az egész egy nap alatt megváltozzon, mert nem fog. Negatív irányba talán, de pozitívba.. Soha. – Van, hogy az ember egyik pillanatról a másikra lezuhan a mélybe, de olyat még nem láttam, aki rögtön az egekbe szárnyalna.. Biztos van olyan, de ezek annyira ritkák, hogy az emberek nem is foglalkoznak velük. Meg, hát ezeknek többnyire vannak előzményeik. Míg a rossz.. Az egyszerűen csak előtör a semmiből.. Tapasztaltam.•• Words: 412 •• Music: - •• Note:  bocsi, hogy késtem. :c •• ©


Vissza az elejére Go downVendég
welcome to my world
avatar


Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Medence Pént. Jan. 31, 2014 7:20 pmlillian & tyler


Annyira nagyon forog ez a medence, nem is tudtam, hogy ennyire modern Hotel van New Orleans-ban. Körbe-körbe, majd újra és újra, egészen addig, amíg rá nem jövök, hogy csak a saját szemem járatja velem a bolondját és nem a hely, hanem én dülöngélek jobb-balra. Tipikus Tyler... lenne, ha nem azt az évszámot írnánk amit, hanem pár számjeggyel korábbit. Annyira elszoktam már ettől a kicsapongó életmódtól, hogy azt sem tudom mennyi az-az ital mennyiség ami ledönthetne a lábamról, ha persze létezik egyáltalán olyan mennyiség.
A forgó csarnok után Lill-re szegezem a tekintetemet. Vizes cuccokban ül ott, olyan ártatlanul, hogy egyből Caroline jut róla eszembe, és az ahogyan elváltunk.
Argh, ezek az emlékek sose tűnnek már el? Olyan jó lenne egy csettintéssel kitörölni mindent, ami fáj.
A szüleim elvesztése, Mason, Caroline, a Klaus elleni felesleges hajsza, és így tovább, és így tovább. Olyan hosszú a lista, hogy egy kilométernyi papírra lenne szükség ahhoz, hogy mindent leírjak. De most csak mi vagyunk ketten. Lill meg én. Méghozzá ennél a csodás medencénél, ami minden egyes itt eltöltött pillanattal jobban hívogat magához.
- Megmondom őszintén - kezdtem bele a mondanivalómba, de félúton várnom kellett egy kicsit, mielőtt akkorát böfögnék mint egy nagyobb sertés és felébreszteném New Orleans már mélyen pihenő polgárait ezen a gyönyörű estén. - csak meg akartalak.... illetve csak le szerettem volna... na érted mit akarok, akartam, áh, hagyjuk a fenébe. De most. - leülök a medence szélére, felhúzom a nadrágom szárát, - nem mintha érdekelne, hogy vizes lesz-e vagy sem - és mélyen elgondolkozok. Mi is az amit most nagyon szeretnék? Itt áll előttem egy olyan élet, aminek nincs értelme.
Eddig Care-ben és Klaus-ban láttam a jövőm. Milyen ironikus nem igaz?
De mostanra ez a két gondolatmenet elillant. Meg az a vágyam is, hogy a csillagok fénye alatt magamévá tegyem Lill-t.
- Van egy kicseszett nagy házam, pénzem, emberi ésszel felfoghatatlan erőm, még sincs semmim. - a hátamra dőlök, és a karjaimat magam mellett pihentetem. Kellett volna még egy üveg Whiskey egy ilyen beszélgetéshez. Nem az én műfajom, de most valahogy nem tudom kizárni a külvilágot. - Te miért élsz? Mi az ami azt mondja, hogy tovább, tovább? Mert nekem már semmi ilyen mozgatóerőm nincs. - kifújom a levegőt a tüdőmből, és egy friss adagot szívok be. Lill parfümjének az illata finoman csiklandozza az orromat, a pára a medencéből pedig megnyugtat aprócskán.


Vissza az elejére Go downVendég
welcome to my world
avatar


Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Medence Vas. Jan. 19, 2014 3:55 pm


lily & tyler


Ez az egész nem más, mint figyelemelterelés. Amúgy sem úszhatnám meg az éjszakát enélkül. Maximum, akkor ha annyi alkoholt legurít magába, hogy egyszer csak elfekszik és elalszik. Erre még akkor is elég kevés esélyem lenne, ha ember lenne. Nagyon olyan személynek tűnik, aki bírja az alkoholt. Szóval.. Erre talán lenne egy halovány kis esélyem, de amilyen szerencsés vagyok mostanában úgy sem jön össze. Mondjuk úgy csinálok, mintha a kivégző osztag elé sétálnék. Amikor semmi ilyesmi.. Csak szex. Azután pedig újból elválnak az útjaink. Legszívesebben, már most eltűnnék innen a francba, de nagy valószínűséggel addig keresne, amíg meg nem talál. Én pedig erre egyáltalán nem vágyom. Vagyis.. Elég gáz helyzet lenne, ha megtalálna. Mert nem hiszem, hogy így állna hozzám. Vagyis pontosan így. Ugyanígy szorítaná a nyakamat, de nem azért, hogy megmutassa ki az erősebb.. Meg, hogy hallgassak rá. Hanem, mert arra készül, hogy letépje a fejemet a helyéről. De miért hibáztassam? Férfiból van és eléggé nyilvánvalóvá tette a szükségleteit. Igazából nagyon nem hat meg, hogy neki erre van szüksége.. Viszont lehet, hogy nekem is pont erre van szükségem ahhoz, hogy végre elszakadjak a régi életemtől.. Úgy rendesen.
- Azt nem mondtam, hogy itt és most rögtön szétdobom neked a lábaim. Egyszerűen csak azt mondtam, hogy nincs szükség erőszakra. Nem vagyok egy könnyű eset és ezt már tudhatnád. - Rákacsintottam, miközben halványan elmosolyodtam. Ha már tényleg megtörténik.. Akkor legalább adjuk meg a módját. Nem tudok bízni az emberekben, de most ez csak egy éjszaka. Semmi több, szóval nem kell aggódnom, hogy összetörnek. Lelkileg biztosan nem. Fizikailag, már kétségeim vannak.. Nem tudom, hogy milyen hatással van rá az alkohol, bár az még soha nem volt senkire pozitív hatással..
- Nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet.. - De már késő volt. Lekecmergett a bárszékről, majd felkapott a karjaiba. Elég nagy esélyt láttam arra, hogy kifele valamiben felbukik és mind a ketten megcsókoljuk a földet.. Úgy kapaszkodtam belé, mintha az életem múlna rajta.. Hiába úsznám meg az esést egy kis karcolással, ami elég könnyen begyógyulna.. Jobban szeretek átvészelni egy napot anélkül, hogy pofára esnék.
Lazítottam a szorításomon, mikor épségben kiértünk a medence mellé. Innen elég érdekes lenne, ha esnénk egyet. Már készen álltam arra, hogy lerakjon.. De számíthattam volna arra, hogy nem ez fog történni. Beledobott a vízbe, ami egy kicsit hideg volt az én ízlésemnek. Nem, mintha fáztam volna, mert hát.. Az úgymond lehetetlen.
- Ha most arra számítasz, hogy ezért le fogom dobálni egytől egyig mindegyik ruhadarabomat, akkor ezt nagyon elcseszted. - Vágtam egy grimaszt, majd pedig kiúsztam a medence széléhez és felültem, miközben a lábaimat még mindig a vízbe lógattam. Meg sem fordult a fejemben, hogy elkezdjek vetkőzni. Lehet, hogy ő így gondolta.. De benn megmondtam neki, hogy nem vagyok egy egyszerű eset. Ennél azért sokkal jobb húzással kell előállnia..•• Words: 461 •• Music: - •• Note:  - •• ©


Vissza az elejére Go downVendég
welcome to my world
avatar


Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Medence Pént. Jan. 17, 2014 11:07 pm
Beauty and the beast
Lill & Ty

Sokszor voltam már részeg, meg sem tudom mondani hányszor. A srácokkal minden győzelem után lementünk a Grill-be bevágtunk egy-két pofa sört, és utána ami jött. Jókat mulattunk, sok volt a szép lány, és mikor nyertünk úgy éreztük magunkat mint a világ urai. A világ urai pedig mindent megtehetnek, ezért a leghelytelenebb, legváratlanabb és legerőszakosabb dolgoktól sem riadtunk vissza. Néha-néha kitört egy kis csete paté, de másnap reggelre el is lett felejtve.Akkor még gyerek voltam, Mystic Falls utcáin hőzöngve, és azt hittem ez sosem ér majd véget. Szent meggyőződésem volt, hogy én így fogok élni, jólétben, gazdagságban, hírnévben úszva.
Aztán beütöttek a problémák ugye... Voltam elveszve, voltam dühös és bosszúszomjas, és teljesen elkeseredett. A mostani állapotom ezek közé tehető kb. Jelenleg minden erőmmel azon vagyok, hogy csak egy éjszakára felejtkezzek meg a külvilágról, és fogadjam be a Hibrid élet adta szépségeket. Ne csak a rosszat lássam meg mindenben, de a szépet is.
Lill pedig kifejezetten gyönyörű így pár üvegecske után... jó, meg józanul sem egy visszautasítandó lehetőség. Mert nem tekintem másnak, csak egy lehetőségnek. Úgyis az lesz amit én akarok, nem mer velem szembe szállni, tudom. Mi oka lenne meghalni? Ő is tudja, hogyha harcra kerülne a sor, valószínűleg én nyerném a lotto ötöst, és ő lenne a főnyereményem. A Royal Flush az én kezemben van, és hamarosan terítek. All in.
- Lill, Lill. Ne add már magad ilyen könnyen. Tudod, hogy nem csípem a könnyűvérű nőket. Nincs bennük kihívás, nincs mit meghódítani. Nem kell félni tőlem, nem harapok. - elhúztam magam tőle egy kicsit. - Láttam odakint egy medencét. Most úgysincs ott senki, a magunkévá tehetnénk, ha érted mire gondolok. Ja és, hogy lásd milyen úriember vagyok mikor nem iszok, egy lépést sem kell tegyél. Odaviszlek. - ha el nem szédülök útközben...
Valahogy lekószálódtam a bár székről, és az ölembe kaptam Lill-t egy gyengécske, határozatlan mozdulattal. Hát cipeltem már nőket magabiztosabban is, de érjük be azzal ami van.
Még egy rosszalló pillantást vetettem a pultosra, de aztán egyenesen kisiettem a karjaimban Lill-el a helységből, át egy hosszabbnak mondható folyosón, a tengerkéken pompázó medencéig. Szépen ki volt világítva, hangulatos kis hely.
Van egy két napozóágy is kitéve, de a legtöbbet bevitték már. Éjszaka senki sem fog kint fetrengeni... rajtunk kívül.
A medence mellett hosszasan, tematikusan ki volt építve egy ilyen nem is tudom mi, "növényzet". Nem az én stílusom, de oké.
- Remélem tudsz úszni, és bocs a ruháidért. - egy gyors lendítéssel dobtam bele a vízbe a lányt, és akkorát csobbant, hogy azt még bent is hallani lehetett szerintem. Most le kell vesse ezt a csomó vizes ruhát, upsz.


△ words: 426
△ music: - &
credit: A & K & C & M

Vissza az elejére Go downwelcome to my world
avatar

► Residence :
richmond ☄
► Age :
31
► Total posts :
1233

SOUL MANIPULATOR ♆


TémanyitásTárgy: Medence Hétf. Ápr. 22, 2013 11:11 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintéseAjánlott tartalom
welcome to my world
TémanyitásTárgy: Re: Medence

Vissza az elejére Go down

Medence

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
world of mysteries :: Színház az egész világ :: New Orleans városa :: Belváros :: The Palace Royale Hotel-